Recep Sert'e Nakil Yapan Doktordan Açıklama - Son Dakika
Güncel

Recep Sert'e Nakil Yapan Doktordan Açıklama

Recep Sert\'e Nakil Yapan Doktordan Açıklama

Yüzünde ve midesindeki şişkinlikler nedeniyle hastanelik olan Recep Sert'in durumuyla ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Ömer Özkan "Grip şikayeti nedeniyle görüştük" dedi.

12.03.2015 14:32  Güncelleme: 15:38

Geçen yıl yüz ve çene nakli yapıldıktan sonra İnegöl Belediyesi Yeniceköy ek hizmet binasında çalışmaya başlayan Recep Sert, yüzünde ve midesindeki şişkinlikler nedeniyle hastanelik oldu.

NAKİL YAPAN DOKTORDAN AÇIKLAMA

Akdeniz Üniversitesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, İnegöl'de hastaneye kaldırılan Recep Sert'in, nezle ve grip şikayeti olduğunu söyledi.

"ŞUAN DURUMU İYİ"

Prof. Dr. Ömer Özkan, Recep Sert ile birkaç gün önce nezle ve grip şikayeti nedeniyle görüştüklerini söyledi. Prof. Dr. Özkan, "Durumunun daha da ağırlaşmaması için hastaneye giderek muayene olmasını ve kontrollü ilaç kullanmasını söyledim. Mevsimsel rahatsızlığın herkeste gösterdiği etki Recep'te de ortaya çıktı. Önümüzdeki hafta rutin kontrolü için Antalya'ya gelecek. Şu an durumu iyi. Rutin kontrol için geldiğinde ilaç durumunu da gözden geçireceğiz. Sorun yok" diye konuştu.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Recep Sert'e Nakil Yapan Doktordan Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • YUZ: Yuzsuz 1 23 Yanıtla
  • kürt ün hası: kürt doktorlar daha güzel tedavi eder. beni kürt doktorlara emanet edin 2 11 Yanıtla
  • MAhmut yar: Anasıda senin anan değilmi doğru yorum yapalım Allah şifa versin nakil olan bütün hastalara acil şifa versin 5 1 Yanıtla

Advertisement