Zayıflama Hapından Ölen Nilüfer Gülmez Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Zayıflama Hapından Ölen Nilüfer Gülmez Toprağa Verildi

Zayıflama Hapından Ölen Nilüfer Gülmez Toprağa Verildi

Zayıflama hapı içtikten sonra hayatını kaybeden Nilüfer Gülmez'in İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan getirilen cenazesi, Balıkesir'de gözyaşları arasında toprağa verildi.

11.08.2012 16:00  Güncelleme: 16:07

Balıkesir'de zayıflama hapı içtikten sonra komaya girerek hayatını kaybeden Nilüfer Gülmez'in İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan getirilen cenazesi, Balıkesir'de gözyaşları arasında toprağa verildi.

Balıkesir'deki özel bir güvenlik şirketinin ortağı olan 35 yaşındaki Nilüfer Gülmez'in cenazesi, Balıkesir merkeze bağlı Akçaköy'e götürüldü. Gülmez'in cenazesi, Akçaköy Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze namazına Nilüfer Gülmez'in babası Mehmet Gülmez ve iki oğlu ile Nilüfer Gülmez'in iş ortağı, arkadaşları ve köylüler katıldı. Soğukkanlı olmaya çalışan baba Mehmet Gülmez güçlükle ayakta dururken, Gülmez'in sevenleri gözyaşı döktü.

Aile, kanında "Afrika Mango" isimli zayıflama ilacında bulunan etkin maddenin tespit edildiği belirtilen kızları Nilüfer Gülmez'in ölümüyle ilgili olarak şikayetçi ve davacı olduklarını bildirdi. Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığının olayla ilgili soruşturması ise devam ediyor. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Zayıflama Hapından Ölen Nilüfer Gülmez Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement