Zonguldak - Oy Kullanma Tartışması Hastanelik Etti - Son Dakika
Güncel

Zonguldak - Oy Kullanma Tartışması Hastanelik Etti

Zonguldak - Oy Kullanma Tartışması Hastanelik Etti

Zonguldak'ta, Annesi 82 Yaşındaki Hacı Yanık'ın Oy Kullanmasına Yardım Etmek İsteyen Vali Yardımcısının Sekreteri Ayten Yanık, Buna Karşı Çıkan Sandık Görevlileriyle Tartıştı. Tartışma Sırasında Fenalaşarak Bayılan Hacı Yanık, Hastaneye Kaldırıldı.

12.09.2010 18:11

ZONGULDAK'ta, annesi 82 yaşındaki Hacı Yanık'ın oy kullanmasına yardım etmek isteyen vali yardımcısının sekreteri Ayten Yanık, buna karşı çıkan sandık görevlileriyle tartıştı. Tartışma sırasında fenalaşarak bayılan Hacı Yanık, hastaneye kaldırıldı.

Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir'in sekreteri Ayten Yanık, annesi Hacı Yanık ile birlikte anayasa değişikliği paketi için oyunu vermek üzere Tepebaşı İlköğretim Okulu'na geldi. Ayten Yanık, iddiaya göre kendi oyunu kullandıktan sonra, okuma-yazma bilmediği ve rahatsız olduğunu söylediği annesiyle kabinin arkasına geçip, annesinin adına oy pusulasına tercih mührünü basmak istedi. Ancak sandık görevlileri buna karşı çıkınca tartışma çıktı. Ayten Yanık ve görevliler arasındaki tartışma sırasında Hacı Yanık fenalaştı. Baygınlık geçiren Hacı Yanık, oyunu kullanamadan okulda görevli polisler tarafından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Hacı Yanık'ın tansiyonunun düştüğü, durumunun iyi olduğu belirtildi. Ayten Yanık ve görevliler, birbirlerinden şikayetçi oldu.4 yıl önce geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle vücudunun sağ tarafı felç olan ve koltuk değnekleriyle güçlükle yürüyebilen Ali Karakoç da aynı okulda oyunu kullandı. Oğlu Özgür Karakoç'un yardımıyla merdivenleri çıkan Ali Karakoç, oyunu kullandıktan sonra yine oğlunun yardımıyla okuldan ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak - Oy Kullanma Tartışması Hastanelik Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement