23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Bağcılar Belediyesinin, "Başkan'la Süper Gezi-Keşfe Yolculuk" adlı resimli çizgi kitabı okuyan 23 öğrenci, helikopterle İstanbul turu yaptı.

23.04.2015 16:39

Bağcılar Belediyesinin, "Başkan'la Süper Gezi-Keşfe Yolculuk" adlı resimli çizgi kitabı okuyan 23 öğrenci, helikopterle İstanbul turu yaptı.

Bağcılar Belediyesinden yapılan açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, 23 öğrencinin, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile helikopterle İstanbul turu yaptığı belirtildi.

Bağcılar'daki 100 bin öğrenciye bir ay önce ilçeyi tanıtan "Başkan'la Süper Gezi- Keşfe Yolculuk" adlı kitabın dağıtıldığı ifade edilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bağcılar Belediyesinin hazırladığı gezi kitabını okuyan öğrenciler arasında, noter huzurunda çekiliş yapıldı. Çekiliş sonrasında kitabı okuyan öğrenciler arasından 23 şanslı isim belirlendi. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile Mahmutbey Stadı'nda helikoptere binen çocuklar, İstanbul'u gökyüzünden izleme imkanı buldu. Başkan Çağırıcı, gezi sırasında öğrencilere rehberlik yaparak gezilen yerlerle ilgili bilgi verdi."

Açıklamada, öğrencilerin ilçelerini gökyüzünden daha iyi görme imkanı bulduğu ve İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini havadan görme şansı elde ettikleri için heyecanlandıklarını ifade ettiği kaydedildi.

Başkan Çağırıcı da açıklamasında, dünyadaki tek çocuk bayramının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olduğunu vurguladı. Tüm çocukların bayramını kutlayan Çağırıcı, şunları kaydetti:

"Her yıl başarılı öğrencilerimizi farklı projelerle ödüllendiriyoruz. Bu projede de çocuklarımızın ilçemizi daha iyi tanıması ve bilgi sahibi olması amacıyla 'Başkan'la Süper Gezi Keşfe Yolculuk' adlı resimli çizgi kitabı hazırladık. Bu kitabı okuyan öğrencilerimiz arasında yapılan çekilişle şanslı 23 çocuğumuza helikopterle İstanbul semalarında gezme imkanı sunduk."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement