4 No'lu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin Güzergahı Güncellendi - Son Dakika
Yerel

4 No'lu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin Güzergahı Güncellendi

Siirt Belediye Meclisi, Ekim ayı toplantısında yer alan 4 No’lu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin güzergahının güncellenmesine yönelik gündem maddesini oy birliğiyle kabul etti.

15.10.2014 17:12

Siirt Belediye Meclisi, Ekim ayı toplantısında yer alan 4 No'lu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin güzergahının güncellenmesine yönelik gündem maddesini oy birliğiyle kabul etti.

Belediye Eşbaşkanı Tuncer Bakırhan başkanlığında toplanan meclis, anıt, eski belediye, açık cezaevi, sosyal konutlar, Güres Caddesi ve Bahçelievler Mahallesi'nde yolcu taşıyan 4 No'lu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin güzergahının belirlenmesini görüştü. Güzergahın, Turan Beyazıt, Cengiz Topel, Hz. Fakirullah, Anıt, Mithat Öktüren, Lütfi Kayra, Şeyh Süleyman, Şeyh Zeynep, Abdullah Kuzu, Aydınlar, Abdullah Bağış, Musa Atik, Hakkı Akgüz, Cengiz Topel, M. Nebi Oktay, Hz. Fakirrullah, Bankalar, Kadri Oktay, Cumhuriyet, Anıt, Sakıp Beygo, Hükümet ve Mizbah Çelepçıkay Caddeleri olarak güncellenmesine oy birliğiyle karar verildi.

Meclis daha sonra gündem dışı olarak sunulan, kentte inşa edilecek her 50 bağımsız daire ve üstü mevkiilerde bir adet yer altı çöp konteynırının ilgili tarafından tesis edilmesi zorunluluğunu maddesini de oy birliğiyle kabul etti.

Toplantı, yapılan görüşmeler ardından yarın saat 10.00'da, 4'üncü gün oturumuna kadar ara verildi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 4 No'lu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin Güzergahı Güncellendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement