9 Çocuklu Aileye Başkan Fadıloğlu El Uzattı - Son Dakika
Yerel

9 Çocuklu Aileye Başkan Fadıloğlu El Uzattı

9 Çocuklu Aileye Başkan Fadıloğlu El Uzattı

Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu, her gün iftar öncesi ve iftar sonrası gerçekleştirdiği ev ziyaretleri kapsamında, Elif Uğur'u evinde ziyaret etti.

09.07.2014 15:32  Güncelleme: 15:34

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, her gün iftar öncesi ve iftar sonrası gerçekleştirdiği ev ziyaretleri kapsamında, 29 Ekim Mahallesinde, 9 çocuk annesi Elif Uğur'u evinde ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu, ailenin sıkıntıların giderilmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

"BAŞKANIMIZ RIDVAN FADILOĞLU'NU ÇOK SEVİYORUZ"

İftar öncesi ve sonrası aile ziyaretleri gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 29 Ekim Mahallesi'nde ikamet eden 9 çocuk annesi Elif Uğur'u evinde ziyaret etti. Babalarının borçları nedeniyle evi terk etmesiyle birlikte sıkıntılı günler yaşayan Elif Uğur'a ve çocuklarına Başkan Fadıloğlu el uzattı. Ailenin sorunlarına ortak olan Başkan Fadıloğlu çocuklar ile yakından ilgilendi. Şehitkamil Belediyesi tarafından hizmet gördüklerini ifade eden Elif Uğur, "Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'nu çok seviyoruz, Allah kendisinden razı olsun iyi ki Başkanımız var. Başkanımız evimizi ziyaret etti, bizimle yakından ilgilendi. Her zaman bizimle ilgileniyor, sorunlarımızı dinliyor, bize her zaman yardım elini uzatıyor. Allah Başkanımızdan tekrar razı olsun" dedi.

Aile ile bir süre daha sohbet ederek, yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, yardımlarının her zaman devam edeceğini belirterek, evden ayrıldı. Başkan Fadıloğlu, daha sonra, cilt kanseri olan Abdo Karagün'ü ve 3 çocuk annesi Ayşe Pektaş'ı evlerinde ziyaret etti. Aileler ile yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu çocuklara da çeşitli hediyeler verdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 9 Çocuklu Aileye Başkan Fadıloğlu El Uzattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement