Adana Demirspor: "Bütün Olduğumuzu Gösterdik" - Son Dakika
Güncel

Adana Demirspor: "Bütün Olduğumuzu Gösterdik"

Adana Demirspor: "Bütün Olduğumuzu Gösterdik"

TFF 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor'un teknik direktör Erkan Sözeri, "Deplasmanda 0-0 berabere kaldığımız Samsunspor maçının en önemli tarafı, kazanılan puan değil, bütün olduğumuzu göstermekti" dedi.

24.08.2016 10:45

TFF 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor'un teknik direktör Erkan Sözeri, "Deplasmanda 0-0 berabere kaldığımız Samsunspor maçının en önemli tarafı, kazanılan puan değil, bütün olduğumuzu göstermekti" dedi.

Cumartesi günü oynayacakları Denizlispor karşılaşmasının hazırlıklarını Aytaç Durak Tesisleri'nde sürdürdüklerini belirten Erkan Sözeri, antrenman sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Samsunspor maçında önemli bir puan aldık. Genç takım ağırlıklı oyuncularımızl övünüyoruz. Kulüp tarihine altın harflerle geçtiler. Bu abartıyoruz gibi görünüyor ama 10 saat yol gelmiş, bizimle hiç antrenmana çıkmamış oyunculara bakıldığı zaman alınan bu puanın değeri çok daha iyi anlaşılır. Çok iyi mücadele etti. Samsunspor'un biraz serzenişi var ama oyuncularımıza 70'inci dakikadan sonra kramplar girmeye başladı. Bu vakit geçirme gibi göründü. Zaten hakem 7 dakika uzatma da verdi. Ama bu çocukların verdiği mücadeleyi kimse gölgeleyemez. Gençler, ağabeylerine, (Biz hedefe giden yolu açtık. Deplasmandan önemli bir puan aldık. Siz de bunu devam ettirin) mesajı verdi."

'EN BÜYÜK KAZANCIMIZ BÜTÜNLÜK'

Sezonu talihsizliklerle açtıklarını, sezona geç başladıklarını hatırlatan Erkan Sözeri, açıklamasına şöyle devam etti:

"Futbol Federasyonu, önceki yıllardaki ödemeler yapılmadığı için transferde anlaştığımız futbolculara lisans vermiyor. Bu mesele de önümüzdeki günlerde çözümlenecek. Bunlar bizi yıldırmayacak. Samsunspor maçının en önemli tarafı kazanılan puan değildi, bence gösterilen bütünlüktü. Oynayamayan oyuncular, gençlerimizi maçtan önce motive etti. Ama maçtan sonraki tablo görülmeye değerdi. En büyük kazancımız bütünlük."

TRANSFER ŞART

Erkan Sözeri, son olarak, "Bir ön libero almamız şart görünüyor. Bu bölge için yabancı oyuncular ile ilgili çalışmamız sürüyor. Yabancı olmaz ise yerli B ve C planımız var. Transfer uygun rakamlara olursa kulübün menfaatine olacak" dedi.

- Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Demirspor: 'Bütün Olduğumuzu Gösterdik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement