Adana Uyuşturucu Operasyonu Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Adana Uyuşturucu Operasyonu Güvenlik Kamerasında

Adana Uyuşturucu Operasyonu Güvenlik Kamerasında

Uyuşturucu operasyonu güvenlik kamerasındaADANA'da 'torbacı' olarak bilinen sokakta uyuşturucu satanlara yönelik düzenlenen operasyonun güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

28.04.2016 14:25

Uyuşturucu operasyonu güvenlik kamerasında

ADANA'da 'torbacı' olarak bilinen sokakta uyuşturucu satanlara yönelik düzenlenen operasyonun güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kameraya yansıyan operasyon görüntülerinde polis, kaçmak isteyen şüphelileri havaya ateş ederek durdurup yakaladı.

Kent genelinde uyuşturucu tacirlerine karşı operasyon kararı alan Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Seyhan ve Yüreğir İlçeleri'nde Ova, Hürriyet, Yenibey, Seyhan, Onur, Barbaros, Dadaloğlu ve Fatih Mahalleleri'nde çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon yaptı. Şüphelilerin evlerine sabaha karşı giren polis, geniş çaplı arama yaptı. Baskını fark edip kaçmak isteyen zanlıları kovalayan ekipler, kaçmalarına izin vermedi. Bazı şüpheliler ise saklandıkları komşularının bahçesinden çıkarılırken, 2 kişi ise havaya ateş açılarak durdurulup yakalandı. Evlerde yapılan aramalarda, 2 kilo esrar, 96 bin uyuşturucu hap, 100 gram kokain ve 2 ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Gözaltına alınan 29 kişiden 17'si tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Uyuşturucu Operasyonu Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement