Adnan Polat: 550 Milyon Doların Hesabını Kim Verecek? - Son Dakika
Spor

Adnan Polat: 550 Milyon Doların Hesabını Kim Verecek?

Adnan Polat: 550 Milyon Doların Hesabını Kim Verecek?

Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat kulübün mali durumuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

01.02.2015 10:47

Galatasaray Kulübü eski başkanı Adnan Polat, şampiyonluk yolundaki favorisinin Fenerbahçe olduğu yönünde yapmış olduğu açıklamayla ilgili konuşurken, Ünal Aysal yönetimine de sert çıktı.

Milliyet'e konuşan Polat, Fenerbahçe'nin derbileri iç sahada oynayacağına dikkat çekerken, "Gönlümüzden geçen elbette Galatasaray’ın şampiyon olması ki olabilecek gücü de var. Ayrıca Hamza Hoca da takımı gayet iyi götürüyor. Şu ana kadar başarılı bir grafik çizdi. 2006’da Fenerbahçe avantajlı görünüyordu ama biz şampiyon olduk. Bugünkü tabloyu da farklı görmüyorum." dedi.

"ENDİŞE EDİYORUM..."

2011 yılında sorunların ciddi bir hal aldığına değinen Polat, "Şu anki ekonomik olaylar bir sebep değil o kongrenin sonuçlarıdır. Daha kötü olmasından endişe ediyorum. Parasal sıkıntıların takımın üzerine olumsuz yansımasından endişeliyim." diye konuştu.

"550 MİLYON DOLARIN HESABINI KİM VERECEK?"

Hisse satışı konusunda da önemli mesajlar veren Polat, "Genel kurul onayı olmadan altın hisse satışı olmaz. Yönetmelik ve kanun dışı yapamazlar. Ben hisseleri topladığımda yüzde 12’ye düşmüştü dışarıdaki hisseler. Onu satmadılar. Ancak önemli olan şirketlerin birleşmesiydi. Ayrıca bıraktığımız vakit şirketin değeri 700 milyon dolardı. Şimdi ise 150 milyon dolar. 550 milyon doların hesabını kim verecek? Hesabını hiç kimse sormuyor. Fenerbahçe hisselerinin artık daha değerli olması, hisse satışında yapılan yanlış yaklaşımlardan kaynaklandı. Galatasaray’ın şirket değeri 4’te 1’e düştü." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Adnan Polat: 550 Milyon Doların Hesabını Kim Verecek? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement