Advocaat 5 Krala Güveniyor! - Son Dakika
Spor

Advocaat 5 Krala Güveniyor!

Advocaat 5 Krala Güveniyor!

Vitor Pereira sonrası dönemde Dick Advocaat'ın hücum stiline güvenen Fenerbahçe'de eldeki kadroya büyük güven duyuluyor.

06.09.2016 06:39

Vitor Pereira sonrası dönemde Dick Advocaat'ın hücum stiline güvenen Fenerbahçe'de eldeki kadroya büyük güven duyuluyor.

Milliyet gazetesinin haberine göre Fenerbahçe'nin hayata geçirmeyi amaçladığı 4-3-3 ve 4-4-2 sistemlerine uygun hücumcu oyuncuların bolluğu dikkatlerden kaçmıyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat'ın elindeki kadroda 5 tane gol kralının olması da en önemli detay olarak öne çıkıyor.

2011 yılında Fransa'da gol kralı olan Moussa Sow, Fenerbahçe'de de bir özelliğiyle sivriliyor. İlk kez 2012'de Türkiye'ye ayak basan Moussa Sow, o tarihten bu yana 107 maçta attığı 52 golle Spor Toto Süper Lig'in en skorer ismi olarak birinci sırada oturuyor.

Diğer yandan Bursaspor'da 2015'in gol kralı olan Jose Fernandao ile 2014'ün gol kralı Aatif Chahechouhe, Hollandalı teknik adam Dick Advocaat'ın alternatifleri.

2012'de Arsenal ve 2013'de Manchester United ile Premier Lig'in kralı olan Robin van Persie ise en büyük koz olacak. Diğer bir golcü adayı Emmanuel Emenike de 2013'de Afrika Uluslar Kupası'nın kralı olarak zirveye çıkmayı başaran bir isim.

Böylesine elinde 5 farklı tipte forveti olan Fenerbahçe'nin Hollandalı hocası Dick Advocaat, rakiplere karşı en büyük üstünlüğünü hücumda elde ediyor.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Advocaat 5 Krala Güveniyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement