Afyonkarahisar'da Ortaokullu Kızların Kavgası Kamerada - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'da Ortaokullu Kızların Kavgası Kamerada

Afyonkarahisar'da çekilen bir videoda kızlar tekme tokat kavga etti, erkekler ise çıktıkları bir ağaçta kavgayı kameraya çekip, iddiaya tutuştu.

22.07.2015 12:29  Güncelleme: 14:30

Afyonkarahisar'da çekildiği iddia edilen bir videoda kızlar tekme tokat kavga ederken, erkekler ise çıktıkları bir ağaçta kavgayı kameraya çekip, kimin yeneceğine dair iddiaya girdi.

KIZLAR TEKME TOKAT KAVGA ETTİ, ERKEKLER İDDİAYA GİRDİ

Afyonkarahisar kent merkezi Kanlıca semtindeki Üçgen Park'ta çekildiği iddia edilen video, ortaokuldan bu yıl mezun olan E.D. tarafından Youtube'a yüklendi. Videoda, parkta bir araya gelen ve iki grup olduğu anlaşılan 8 kız önce birbirlerine bağırarak tartışmaya başlıyor. Ardından, videoda erkeklerin söylemine göre isminin Özge olduğu anlaşılan bir kıza diğer grup üyelerinden birisi tekmeler atmaya başlıyor. Kendisine tekme atan kızın bir anda saçlarına yapışan diğer kız, kızı saçları elinde yere yatıran kızı yerde sürükledikten sonra üstüne çıkıyor. Bu sırada olayı görüntüleyen erkekler ise küfürler eşliğinde iddiaya giriyor.

KIZLARIN ARAYA GİRMESİYLE KAVGA SON BULUYOR

Bir dakikadan fazla süren kavga, iki gruptaki kızların araya girmesi ile sona eriyor. Olayın sonunda ne olduğu ise bilinmiyor.

Afyonkarahisar\'da Ortaokullu Kızların Kavgası Kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'da Ortaokullu Kızların Kavgası Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • KADIN UZMANI: BUNLAR GELECEKTEKİ MESLEKLERİ ŞİMDİDEN BELLİ....BİR KISMI PAVYONA,,BİR KISMI GAZİNOYA,BİR KISMI YOL KENARLARINDA BEKLEME,,,BİR KISMI MALUM YERLERE....BU YAŞTA BU KAVGA ERKEK KAVGASI...ULA NEREDE ANAMIZIN BACIMIZIN NAMUSLU TAVIRLARI BUNLARDA YOK 7 12 Yanıtla
  • POWERLOVES: BUNLARDA ANNE OLUP ÇOCUK YETİŞTİRECEKLER. 10 0 Yanıtla
  • Hanzo: Gelecegin anneleri 10 0 Yanıtla
  • Karadelik: reklam çok iyi gidip bin tane sipariş ettim çok yararı dokundu.bu kadar sacma reklam mantığı görmedim ilgisini çeken baksın kardeşim bune video izlemiyoruz... 8 0 Yanıtla
  • g: bu reklamlar yüzünden bu siteden vazgeçmek üzreyim 7 0 Yanıtla
  • mustishow: pyd ile isid in kavgasına benzemis. göstermelik ve çok yapmacık. danışıklı döğüş. 5 0 Yanıtla
  • rezillerr.: allah belanızı versin en hafifinden. 2 0 Yanıtla
  • yusuf emre: İşte gençlğimiz .suçlu anne baba gerçi anne babadada. Böyledir 1 1 Yanıtla

Advertisement