Afyonkarahisar'da Proje Değerlendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'da Proje Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Afyonkarahisar\'da Proje Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner başkanlığında ildeki kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda hazırlanan projeler değerlendirildi.

05.04.2015 12:29

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner başkanlığında ildeki kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda hazırlanan projeler değerlendirildi.

Afyonkarahisar'da toplumun her kesiminden insanları kapsayacak projeler üretenlere öncülük eden Vali Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar Gençlik Merkezi'nde proje toplantısında bu kez ağırlıklı olarak eğitime ve aile birlikteliğine öncelik verdi. Toplantıda konuşan Vali Güner, tüm kurum ve kuruluşların insani değerleri içerisine alan bir hedefinin, bir gayesinin ve bir sevdasının olması gerektiğini belirterek, yapılan her türlü çalışma ve faaliyetin önemli bir amacı olmasını, bu anlamda da tüm kurum ve kuruluşların sorumluluk alanlarında kalıcı çözümler ve uygulamalar üretme gayretinde olmasını istedi. Bütün gayretlerin Afyonkarahisar için olduğunu ve bu anlamda da tüm Türkiye'ye örnek çalışmalar sergileyeceğini belirten Vali Güner, proje oluşturulması ve yürütülmesi ile alakalı çalışma ve faaliyetlerin daha ileriki günlerde detaylı bir şekilde kamuoyuna duyurulacağını söyledi.

Toplantıda Vali Güner'in söz konusu kurumlara talimatları doğrultusunda hazırlanan projelerin sunumu gerçekleştirilirken, projelerin daha etkin ve verimli olabilmesi için Vali Güner bazı öneri ve isteklerde bulundu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'da Proje Değerlendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement