Ahmet Çakar'dan Emre'ye: Hiç mi Utanman Yok Senin - Son Dakika
Spor

Ahmet Çakar'dan Emre'ye: Hiç mi Utanman Yok Senin

Çakar, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde Bilic'e küfür eden sarı-lacivertli futbolcu Emre Belezoğlu'na ağır sözlerle yüklendi.

03.11.2014 11:59  Güncelleme: 20:12

Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettiği maçın yankıları devam ederken Emre ile Bilic arasında geçen diyalogları yorumlayan Ahmet Çakar, sarı-lacivertli futbolcu hakkında ağır sözler sarf etti.

"EMRE EFENDİ HİÇ Mİ UTANMAN YOK SENİN"

Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol adlı programda Bilic'in Emre'nin kendisine 5 kez küfür ettiği iddiası hakkında konuşan Çakar, "Emre'nin bu lafı söyleme terbiyesizliğini tıpkı ırkçılık gibi, tıpkı sahada boğaz keserim gibi, tıpkı tribünde oturan basın mensubuna yaoptığın kol hareketi gibi, sen bu ahlakı kimden aldın ? ya da bu ahlaksızlık konusunda üzüntü duyuyor musun ? Aile terbiyen konusunda sıkıntın var mı ? Sana birisinin 'dur' demesi için başka bir şey mi yapması lazım. Üstelik sen sabıkalı, hüküm giymiş bir ırkçısın. Bu yetmiyormuş gibi bu gece ama baban yaşındaki Bilic'e ama kardeşin yaşındaki Demba Ba'ya bir kere tamam da 5 defa "F... Off" nasıl dersin. Sen kimsin ya. Bu yaptıklarınla Fenerbahçe'ye de zarar veriyorsun. Emre efendi hiç mi utanman yok senin. Emre neden sahada kaldı kardeşim. Beşiktaşlım olsam ayağa kalkarım" ifadelerini kullandı.

MAÇTA NELER YAŞANDI

OLCAY KIZARDI, ORTALIK KARIŞTI

Maçın 42. dakikasında Olcay Şahan, Emre Belözoğlu'nu sol kanatta Taç çizgisinin hemen yanında düşürdü. 32'de ilk sarı kartını gören Olcay'a hakem Bülent Yıldırım bu faulden dolayı ikinci sarı kartı çıkardı ve kırmızı kartla oyun dışında bıraktı.

EMRE'DEN BILIC'E: F... OFF

Bu kartın hemen ardından iki takım futbolcuları adeta birbirine girdi. Bu sert tartışmaların ardından Emre Belözoğlu ve Veli Kavlak da sarı kart gördüler. Emre Belözoğlu, bu pozisyondan sonra kendisine tepki gösteren Slaven Bilic'e "F... off" dediği anlar ekranlara yansıdı.

MAÇTAN SONRA KORİDOR KARIŞTI

İki takım soyunma odasına giderken Emre Belözoğlu ile Slaven Bilic'in tartıştığı görüldü. Bilic, saha içinden kendisine küfrettiği gerekçesiyle Emre'ye tepki gösterdi. Gerilim yeniden artarken araya giren Mehmet Topal, takım arkadaşını Fenerbahçe soyunma odasına doğru götürmeye çalıştı.

Slaven Bilic ile Emre Belözoğlu arasında şu çarpıcı diyalog yaşandı:

BİLİC: SENDEN BÜYÜK OLMAMA RAĞMEN O KELİMEYİ (F... OFF) BANA TAM 5 KEZ NEDEN KULLANDIN?

EMRE: İSTEDİĞİMİ SÖYLERİM. SEN KİMSİN! İSTEDİĞİMİ YAPARIM.

Ahmet Çakar\'dan Emre\'ye: Hiç mi Utanman Yok Senin
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ahmet Çakar'dan Emre'ye: Hiç mi Utanman Yok Senin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement