AK Parti Adayları Seçim Bölgelerinde - Son Dakika
Güncel

AK Parti Adayları Seçim Bölgelerinde

AK Parti Adayları Seçim Bölgelerinde

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları seçim bölgelerinde çalışmalarını sürdürüyor.

18.10.2015 13:59

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adaylarından Kasım Gülpınar ile Mehmet Arkan dün Hilvan'da, Halil Özcan Ceylanpınar'da, Halil Yıldız Suruç'ta, Kemalettin Yılmaztekin Harran'da ve Mehmet Akyürek ise Viranşehir'de seçmenle buluştu.

GÜLPINAR VE ARKAN HİLVAN'DA

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adaylarından M. Kasım Gülpınar ile Mehmet Arkan Hilvan'da merkez ve kırsal mahalleleri ziyaret etti. İkiliye ilçe gezilerinde Hilvan Belediye Başkanı Arslan Ali Bayık, Hilvan AK Parti İlçe Başkanı Hanifi Düzme ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı İbrahim Kaymaz eşlik etti.
Gülpınar, seçim çalışmaları ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Bugün ki Hilvan ziyaretimizde son olarak Ovacık'ı ziyaret ettik. Ovacık Halkı bugüne kadar sürekli bizim yanımızda durdu Mahalle muhtarımızın şahsında. Hakikaten Ovacık bizim için bölgede çok farklılık arz eden bir yer hem anlayış hem yaşantı hem de kültür olarak. Her zaman takdir ettiğimiz her zaman devletin yanında olan hizmetlerde de sadece devletten beklemeden elini taşın altına koyan bir köy olarak hep farklılık arz etmiştir. Devlet millet iş birliği olduğu zaman hizmetler çok daha kolay geliyor. Onun için onlara ben ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Allah nasip ederse 1 Kasım'da AK Parti yeniden iktidara gelirse bu iş birliğimiz devam edecek. Burada kalan ufak tefek eksikleri de hep beraber bu eksiklikleri gidereceğiz" dedi.

ÖZCAN CEYLANPINAR'DA

AK Parti adaylarından Yrd. Doç. Dr. Halil Özcan ise seçim çalışmaları kapsamında Ceylanpınar'daydı. Aday Özcan, burada AK Parti ilçe teşkilatını, belediye başkanlığını, tarım kooperatifini, Ceylanpınar Emekliler Derneği'ni ve Eğitim Bir Sen'i ziyaret edip fikir alış verişinde bulundu.

Özcan gezileri sırasında yaptığı açıklamasında "Biz Şanlıurfa'nın huzuru, birlik ve beraberliği için, özellikle Urfa'da Kürtler, Araplar, Türkler burada kardeşçe et ve tırnak olmuşlar. Bu birlik ve beraberliğimizi İnşallah hiç kimse bozamayacak, bozmalarına da bizler, hepimiz müsaade etmeyeceğiz. Bunun yolu da AK Partidir. AK Parti Türkiye'nin kaderidir, doğal gazıdır" dedi.
Özcan'ın ilçe ziyaretine Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, AK Parti Ceylanpınar ilçe Başkanı Ahmet Gültekin, AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çoban'ın yanı sıra çok sayıda partili eşlik etti.

YILDIZ SURUÇ'TA

Bir diğer aday İbrahim Halil Yıldız ise seçim bölgesi Suruç ilçesinde esnafı ziyareti etti. Temasları sırasında hemşerilerine güvendiğini belirten aday Yıldız, "Gerek ilçe merkezinde ve gerekse kırsal bölgelerde ziyaret ettiğimiz hemşerilerimizden yakın ilgi gördük. AK Partinin 13 yılda yaptıklarını, suya hasret Suruç ilçemize son yıllarda yapılan ve açılışı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan sulama yatırımının bile AK Parti Hükümetine güveni, sevgiyi arttırmıştır. Kısaca Suruçlu hemşerilerimiz 1 Kasım'ı bekliyor" dedi.

Kendisinin de Köy Hizmetlerispor'da, 95-97'de Mersin Polis Gücü'nde oynadığını belirten AK aday Yıldız, Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneğini de ziyaret ederek taraftarların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

YILMAZTEKİN HARRAN'DA

AK Parti adayı Av. Kemalettin Yılmaztekin ise Harran'da 'Genç Diriliş Ocakları' üyeleri ile bir araya gelerek gençlerin AK Parti'ye destek olmalarını istedi.

1 Kasım'ın sadece Milletvekili seçme ve seçilmeden ibaret olmadığını belirten aday Yılmaztekin, "Şimdi bu bölge hakikaten çok önemli bir bölge. Neden önemli bir seçim, 7 Haziran'ın ertesi günü İsrail gazetelerinde şu 'Yüzyılın Selahattin'ini durdurduk' diyorlardı. Yüzyılın Selahattin'inden kasıt Recep Tayyip Erdoğan. Davamızın lideri, Allah ömrüne ömür katsın. Bizim 600'lü yıllardan 1900'lü yıllara kadar bin 300 sene Müslümanlar bu Dünya'ya hükmetti. Kan gözyaşı adına hiçbir şey olmadı. Adamlar 70 – 80 sene hükmettiler bu Dünya'ya, Dünya'nın hali ortada. Çocuk katilinden geçilmiyor bölgeler. Bizim çocuklarımız. Tabi bunların medeniyet dediği Mehmet Akif'in dediği gibi canavar. Kendinden olmayanı yutan, Hristiyan olmayanı yutan, Yahudi olmayanı yutan hele Müslümansa kafasını eze eze öldüren bir medeniyet" dedi.

AKYÜREK VİRANŞEHİR'DE

AK Parti'nin bir diğer adayı Mehmet Akyürek ise seçim çalışmalarını seçim bölgesi Viranşehir'de sürdürdü.

Akyürek, Viranşehirli Kuran aşiretinden Tereci ailesine taziye ziyareti yaparak başsağlığı dileklerini iletti. Daha sonra SODES'e bağlı sığınmacılara yönelik düzenlenen eğitim ve iş öğretme kursunu ziyaret eden Akyürek, "Bir dönem Milletvekiliydim, şimdi yine adayım. İnşallah sizin o güzel çalışmalarınızla, o değerli oylarınızla iktidara gelip sizlere hizmet edeceğimize söz veriyoruz. Sizin taleplerinizi dinledik, bundan sonra sık sık geleceğiz. Sizinle beraber olacağız. Burada 15 gün kaldı, 15 günde sizde ev ev gezerseniz mümkün olduğu kadar. Ve sizin aileniz ve yakınlarınız da oylarınızı kullanırsanız elinizi vicdanınıza atarak kullanınız, başka bir şey istemiyoruz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel AK Parti Adayları Seçim Bölgelerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement