AK Parti'de Yeni İlçe Başkanları Atandı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'de Yeni İlçe Başkanları Atandı

AK Parti\'de Yeni İlçe Başkanları Atandı

AK Parti Manisa teşkilatında 29 Mart Yerel Seçimler nedeniyle belediye başkanlığı görev ve meclis üyelikleri için görevinden istifa eden ilçe başkanları yerine atamalar gerçekleştirildi.

07.01.2014 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa teşkilatında 29 Mart Yerel Seçimler nedeniyle belediye başkanlığı görev ve meclis üyelikleri için görevinden istifa eden ilçe başkanları yerine atamalar gerçekleştirildi.

Belediye başkanlıkları ve meclis üyelikleri için ilçe başkanlığından istifa eden Selendi, Köprübaşı, Gölmarmara, Demirci, Alaşehir, Ahmetli, Saruhanlı ve Gördes ilçe başkanlarının yerine yeni ilçe başkanları atandı. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, Saruhanlı ve Gördes ilçe başkanlıklarıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini diğer altı ilçede başkanların görevlendirildiğini kaydetti. AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, "Bilindiği gibi 8 ilçe başkanımız belediye başkanlığı ve meclis üyelikleri için istifalarını sunmuşlardı. Bu arkadaşlarımız belediye başkanlığı ve meclis üyelikleri için hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Arkadaşlarımız seçim bölgelerinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu çerçevede Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanları görevlere vekaleten bakıyorlardı. Dün itibarıyla Teşkilat Başkanımız Ekrem Erdem başkanlığında yapılan çalışmalar sonucu yeni ilçe başkanlarını görevlendirdik. Yalnızca Saruhanlı ve Gördes ilçelerimizle ilgili çalışmalar sürüyor diğerlerinde ki atamalar tamamlandı. Selendi İlçe Başkanı Muharrem Gezer, Köprübaşı İlçe Başkanı Muharrem Korkmaz, Gölmarmara İlçe Başkanı Süleyman Benli, Demirci İlçe Başkanı Mustafa Bakır, Alaşehir İlçe Başkanı Rıza Peker, Ahmetli İlçe Başkanı Serkan Karakaya, bu gün itibarıyla görevlerine başlamışlardır. Allah yardımcıları olsun. Kendilerine başarılar diliyorum. Yakın zamanda nasip olursa Saruhanlı ve Gördes'inde ataması gerçekleşecektir." diye konuştu.

Mazbatalarını alan Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer, Köprübaşı İlçe Başkanı Muharrem Korkmaz, Gölmarmara İlçe Başkanı Süleyman Benli, Demirci İlçe Başkanı Mustafa Bakır, Alaşehir İlçe Başkanı Rıza Peker, Ahmetli İlçe Başkanı Serkan Karakaya, göreve başlayarak yönetimini oluşturmaya başladılar. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'de Yeni İlçe Başkanları Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement