AK Parti'den Develi Zafer Kutlaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Develi Zafer Kutlaması

AK Parti\'den Develi Zafer Kutlaması

Aydın’ın Köşk ilçesinde resmi olmayan sonuçlara göre Belediye başkanlığını kazanan AK Parti kutlamalara erken başladı.

30.03.2014 23:14

Aydın'ın Köşk ilçesinde resmi olmayan sonuçlara göre Belediye başkanlığını kazanan AK Parti kutlamalara erken başladı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki kutlamalara katılan Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, herkese teşekkür ederek, Köşk'te hizmetlerin devam edeceğini belirtti. Kutlamalara bir partilinin AK parti bayrakları ile süsleyip getirdiği pehlivan deve ise ilgi odağı oldu.

Saat 21: 00 sıralarında Köşk Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan yüzlerce kişi, davul zurna eşliğinde AK Parti'nin zaferini kutlamaya başladı. Daha sonra ekibi ile birlikte alana gelen AK Partili Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, vatandaşları selamlayarak herkese teşekkür etti.

Yaptığı hizmetlerin karşılığını aldığını belirten Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, "Bizim sevdamız Köşk sevdası. Halkımızın gönlündeki bu sevda daha da önemli. Halkımızın bu güvenini boşa çıkarmayacağım. Güveninize layık olmak için elimden geleni yapacağım. Köşk gelişip kalkınmasına devam edecektir" dedi.

Bu arada AK Parti fanatiği bir vatandaş Cumhuriyet Meydanı'ndaki kutlamalara AK parti Bayrakları ile süslediği devsi ile katıldı. Köşk'te AK parti'nin seçim zaferini kutlamaları devam ederken, resmi olmayan sonuçlara göre güven tazeleyen Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, "Zaferi kutlamak tüm AK Partililerin hakkıdır. Ancak tüm vatandaşlarımızın bize yakışır şekilde kutlama yapmasını istiyorum" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Develi Zafer Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement