AK Parti Sivas Milletvekili Turan, Şarkışla'da - Son Dakika
Yerel

AK Parti Sivas Milletvekili Turan, Şarkışla'da

AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, Şarkışla'nın Sivas'ın en gelişmiş ve en büyük ilçesi olduğunu, bu nedenle ilçe halkına çok iş düştüğünü söyledi.

05.01.2013 10:25

AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, Şarkışla'nın Sivas'ın en gelişmiş ve en büyük ilçesi olduğunu, bu nedenle ilçe halkına çok iş düştüğünü söyledi.

Turan, ilk olarak AK Parti İlçe Teşkilatı'nda partililerle bir araya geldi. Turan, daha sonra Şarkışla Kaymakamı Davut Gül'ü makamında ziyaret etti.

Gül, ziyarette, Sivas ve ilçelerini çok iyi tanıdığını, Şarkışla'nın gerek coğrafi yapıdan gerekse ticaret hacmi bakımından çok iyi bir konumda olduğunu belirtti.

Şarkışla'da yapılacak yatırımların sadece Şarkışla'nın değil, Sivas'ın ufkunu da açacağını ifade eden Gül, "Organize Hayvan Sanayi Projesi hayata geçtiğinde tarım ürünlerinin her çeşidinin alınıp satılabileceği bir alan oluşturulacak. Çalışma ile Şarkışla hayvancılığın yanı sıra tarımın da merkezi haline gelecek" dedi.

Turan, ziyaretin ardından Aşık Veysel Kültür Merkezi'ndeki "Gelişen Sektörlerde Rekabetçi KOBİ'ler" konulu mali destek programına katıldı. Turan, burada yaptığı konuşmada, "Şarkışla Sivas'ın en gelişmiş ve en büyük ilçesi, dolayısıyla Şarkışla'ya çok iş düşüyor. İşsizliğin önüne geçebilmek, yeni iş alanları oluşturabilmek için bir takım önlemler alınmalı ve dışarıya göçün önüne geçilmeli" diye konuştu.

Programın ardından esnaf ziyaretinde bulunan Turan, bir halı sahada düzenlenen futbol turnuvasının da başlama düdüğünü çaldı.

Şarkışla Öğretmenevi'nde iş adamları ve muhtarlarla bir araya gelen Turan, ilçeye yapılan yatırımları anlattı, yapılması gereken işler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Muhabir: Kemal Erdoğmuş

Yayıncı: Önder Felek - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Sivas Milletvekili Turan, Şarkışla'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement