Aksaray'da Mavi Kapak Bir Yüz Daha Güldürdü - Son Dakika
Yerel

Aksaray'da Mavi Kapak Bir Yüz Daha Güldürdü

Aksaray\'da Mavi Kapak Bir Yüz Daha Güldürdü

Aksaray'da, toplanan mavi kapaklarla, ihtiyaç sahibi engelliye tekerlekli sandalye hediye edildi.

26.08.2014 13:22  Güncelleme: 09:00

Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi'nce yürütülen kampanya kapsamında toplanan kapaklarla alınan tekerlekli sandalye, yürüme engelli Emine Cengiz'e verildi.

Aksaray Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Irmak, yaptığı konuşmasında, kampanyanın engellilerin yüzünü güldürdüğünü söyledi.

Şimdiye kadar toplanan kapaklarla 62 tekerlekli sandalye temin edildiğini aktaran Irmak, "Kampanyaya, Aksaray halkının da duyarlılık göstermesiyle toplanan mavi kapaklar ihtiyaç sahibi engellilerimize umut ışığı olmaya devam ediyor. Okullar, iş yerleri, hastaneler gibi birçok yerde toplanan mavi kapaklar ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye olarak dönüyor. Gençlik merkezimizin öncülüğünü yapmış olduğu bu kampanya da son olarak ihtiyaç sahibi Emine Cengiz teyzemize tekerlekli sandalyesini vererek yüzünde bir tebessüme vesile olduk. Kampanyamız devam edecektir" diye konuştu.

Engelli Emine Cengiz ise tekerlekli sandalyeye sahip olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti. - Aksaray

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aksaray'da Mavi Kapak Bir Yüz Daha Güldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement