Altaç'tan Öğrencilere Kırtasiye Yardımı - Son Dakika
Yerel

Altaç'tan Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Altaç\'tan Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Çınar ilçesine bağlı Yıllarca köyünde, öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

02.10.2014 13:09

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Çınar ilçesine bağlı Yıllarca köyünde, öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Yıllarca köyüne giden Altaç, diğer ihtiyaçlarının da belirlendiğini ve imkanları çerçevesinde bunların da tamamlanacağını söyledi. Eğitimin bir milletin geleceği olduğunu kaydeden Altaç, teknolojik imkanlar ve eğitim koşullarının her geçen zamanda biraz daha geliştiğini ifade etti. Altaç, "Eğitime yapılan yatırımlar hiçbir zaman boşa yapılan bir yatırım değildir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi şekilde yetişmelerini sağlamak ve ihtiyaçlarını en aza indirmek bizlerin görevidir. Ülkenin geleceği olan gençlerin mutlaka kaliteli bir eğitimden geçmesi gerekir. Toplumsal yardımlaşmanın güçlendirilmesi ve öğrencilerin ihtiyaçlarının giderilmesi hususunda, çocuklarımızın sevincine ortak olmak istedik. Çocuklarımızın gözlerindeki ışığı görüyorum. Bizim çocuklarımız değerlidir. Öğretmenleri onları bir pırlanta inceliğinde işledikçe, toplumda onlara bu katkı sağladıkça çocuklarımız birer cevhere dönüşecektir. Bu anlamda öğrencilerimize kırtasiye desteğinde bulunduk. Köy okullarımız şehir merkezine çok uzak öğrencilerimizde bazı ihtiyaçlarını karşılamak için hafta da bir gün merkeze gidebiliyorlar. Biz de öğrencilere, ailelerine ve eğitimlerine destek olmak amaçlı kırtasiye paketleri hazırladık. Bugünün küçüğü yarının büyüğü ülkemizin gerçek sahibi çocuklarımıza yapılan her yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Çocuklarımıza yeni eğitim öğretim yılında başarılar dilerim" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altaç'tan Öğrencilere Kırtasiye Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement