Anne Bebek Kamerasıyla Evindeki Hayaletleri Görüntüledi - Son Dakika
Güncel

Anne Bebek Kamerasıyla Evindeki Hayaletleri Görüntüledi

Avustralya'da evinde gariplikler olduğunu ve çocuk odasına yerleştirdiği kamerayla odadaki hayaletleri kaydettiğini söyleyen bir anne, ülkede tartışma konusu oldu.

13.02.2016 15:18  Güncelleme: 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evinde gariplikler olduğunu fark eden anne, çocuk odasına yerleştirdiği kamerayla gördükleri karşısında şok oldu. Kamerada bir hayaletin görüntüleri apaçık görülüyordu.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEDİKTEN SONRA İNANDI

Yates'in Facebook hesabında paylaştığı videoda küçük kızı Ruby'nin beşiğinin üzerinde ve etrafında havada süzülen küre gördüğünü söyledi. Anne Yates, havada süzülen küreye benzer bu cisimleri görene kadar hayaletlere inanmadığını belirtti. Küçük kızı ve kendisinden başka hiç kimsenin olmadığı esnada odanın kapısının kapandığını da açıklamalarına ekleyen kadın, "Korkudan ödü kopmuş bir anne" yorumu paylaştı.

BİR DE BEBEK HAYALET VARDI

Yates yorumlarda; "Ruby'den büyük, oturabilen ve ayakta durabilen bir bebek gördüm. Hayalet bebeğe eşlik eden bir de yetişkin hayalet vardı. Hayaletleri hiçbir zaman kötü ruhlar olarak değerlendirmedim. Yetişkin olan hayalet, dikkatle izleyen, nazik birine benziyordu." satırlarını yazdı.

SOSYAL MEDYADA TARTIŞMA KONUSU OLDU

Yorumcuların kimileri yaşlı bir kadının yüzünü gördüğünü iddia etti diğer bir kısmı da daha genç bir kadın yüzü gördüklerini belirttiler.


Anne Bebek Kamerasıyla Evindeki Hayaletleri Görüntüledi

Son Dakika Güncel Anne Bebek Kamerasıyla Evindeki Hayaletleri Görüntüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • Yuh: Yok ya tayibe benziyor 11 9 Yanıtla
  • ADANALI: ADANAYA GELSİN BU HAYALET İCABINA BAKARIZ 15 3 Yanıtla
  • faruk: gavuru hayalete inanır, müslümanı cine inanır 15 2 Yanıtla
  • Haber burda !: Püfff o hayaletmi sanıyorsun... Malsındır Kameranın önüne baktınmı hiç ? Böyle delilik olamaz hayaletler sadece küçük çocukların korkması için yapılan bir tür hikaye karekteridir... Çocuk akıllı kaldıysan birşey diyemem.. Ama söylemek istediğim tek şey buhulanmış sen oynatınca bebek oynuyor hayırdır senmi yaptın yoksa ...Böyle haberler çıkarmayın kamera buhulanmış işte Çocuk kandırmayın bide Hayalet (çocuğun).. altı beşiğin yanında beyaz çarşaf var korkma be anacuğum.. Bide başıbirbölümdeyok? :D 3 11 Yanıtla
  • bir kız: hayalet falan değildir o cindir insan lara musallat oluyorlar 11 1 Yanıtla
  • ingiliz baskan: Benim evdede hayalet var bazen kapi kendiliginden aralanir garip sesler gelir ama hic korkmam kamerada ki hayalet dogru normal dir ben ingilterede yasiyorum ve arkadasimin cocugunun odasinda hayalet goruntuleri kaydedildi ama kimse korkmaz Boyle seylerden 6 6 Yanıtla
  • Sezo: Odaya kamera yerleştirmiş diyor ama bildiğin kamera dans ediyor ne iş elle çekiliyor bu görüntü yakında çıkar kokusu 11 1 Yanıtla
  • Deay: Kamera Nasıl yerleştirilmiş, yalan, kamera harekat halinde birisi tutuyor yemezler 8 2 Yanıtla
  • Vatandaş: Sana benziyor. 3 4
  • ...: Sen nesin ne mal oldugun belli bile deil 2 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement