Antalya Denizde Su Cimnastiği - Son Dakika
Güncel

Antalya Denizde Su Cimnastiği

Antalya Denizde Su Cimnastiği

Denizde su cimnastiğiANTALYA'da bir grup kadın, Muratpaşa Belediyesi'nin su cimnastiği ve fizik tedavi öğretmeni Rachid Arnouss eşliğinde denizde cimnastik yaptı.

25.09.2016 14:00

Denizde su cimnastiği

ANTALYA'da bir grup kadın, Muratpaşa Belediyesi'nin su cimnastiği ve fizik tedavi öğretmeni Rachid Arnouss eşliğinde denizde cimnastik yaptı.

Muratpaşa Belediyesi, 5 yıldızlı otellerin havuzlarıyla sınırlı kalan su cimnastiğini denizde kadınlarla buluşturdu. Belediye Başkanı CHP'li Ümit Uysal'ın 2 yıllık mücadelesi sonucunda, yaz aylarında faaliyete geçen İnciraltı Falez Halk Plajı'na gelen kadınlar güne sporla başladı. Dünyaca ünlü su cimnastiği ve fizik tedavi öğretmeni Arnouss'la önce iskelede ısınma hareketleri yapan kadınlar sonra denize girdi ve cimnastiğe denizde devam etti. Arnouss'un gösterdiği hareketleri başarıyla yapan kadınlar, 1 saatlik programın sonunda denizde Türk Bayrağı açtı.

Programa katılan farklı yaş gruplarından kadınlar, Başkan Uysal'a sağladığı bu imkan nedeniyle teşekkür etti. Etkinliğin gerçekleştiği plajın fevkalade olduğunu aktaran kadınlar, "Muratpaşa'da yaşamak artık bir keyif haline geldi. Güne denizde sporla başlayıp, sanat kurslarında, yaşlı evlerinde, parklarında keyifle vakit geçirebileceğimiz çok sayıda imkanımız var" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Denizde Su Cimnastiği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement