Ardeşenspor, Teknik Direktör Oktay Çevik ile Anlaştı - Son Dakika
Yerel

Ardeşenspor, Teknik Direktör Oktay Çevik ile Anlaştı

Ardeşenspor, Teknik Direktör Oktay Çevik ile Anlaştı

Ardeşenspor Kulübü, teknik direktör Oktay Çevik ile anlaştığını resmen açıkladı.

17.05.2014 11:19

Ardeşenspor Kulübü, teknik direktör Oktay Çevik ile anlaştığını resmen açıkladı.

Kulüp Başkanı Mehmet Çırakoğlu, teknik direktör Çevik ile düzenlediği basın toplantısında, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecekleri gelecek sezonda hedeflerinin Spor Toto 3. Lig'e yükselmek olduğunu belirtti.

Hedefleri doğrultusunda teknik direktörlük yaşantısında kendisini ispat etmiş Oktay Çevik ile anlaştıklarını ifade eden Çırakoğlu, "Ardeşenspor Kulübü olarak Bölgesel Amatör Ligi bir geçiş ligi olarak görüyor ve burada kalıcı olmak istemiyoruz. Oktay hocamız da bizi kırmayarak kendi topraklarına görev yapmak için gelmiştir. Oktay hoca, kulübün başına tam yetkilidir" dedi.

Oktay Çevik ise bir teknik direktörün liginin olmayacağını, ligleri kıyaslama lükslerinin bulunmadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Bir yerde bir proje, vizyon, heyecan varsa ve talep ediliyorsa oraya gidilir. Bazı dostlarımın 'geri adım atmışsın' gibi söylemleri olmasına rağmen ben öyle düşünmüyorum. Ardeşen'in yörede futbol şehri olduğunu zaten biliyoruz. Ben de 17 yaşında buradan çıktım, uzunca yıllar futbol oynadım, antrenörlük yaptım şimdi bu birikimle beraber Ardeşenspor'a katkı yapacağım için hem heyecanlıyım hem de arzu ve istekle doluyum." - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ardeşenspor, Teknik Direktör Oktay Çevik ile Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement