Aşçılık Eğitim Salonunda Yeni Düzenlemeler Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Aşçılık Eğitim Salonunda Yeni Düzenlemeler Yapıldı

Aşçılık Eğitim Salonunda Yeni Düzenlemeler Yapıldı

Bilecik Belediyesi, Bahçelievler Mahallesi Mahalle Konağında bulunan Çok Amaçlı Eğitim Salonu’nda Aşçılık Kursu Eğitimi gören kursiyerlerin daha verimli ve profesyonel anlamda çalışmalar yürütebilmeleri için yeni düzenlemeler yapTI.

20.02.2015 14:16

Bilecik Belediyesi, Bahçelievler Mahallesi Mahalle Konağında bulunan Çok Amaçlı Eğitim Salonu'nda Aşçılık Kursu Eğitimi gören kursiyerlerin daha verimli ve profesyonel anlamda çalışmalar yürütebilmeleri için yeni düzenlemeler yapTI.

Bilecik Belediyesi, Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın talimatı doğrultusunda hizmet gören aşçılık eğitim salonunda birçok düzenlemeler yaparak, kursiyerlerin hizmetine sunuldu. Bilecik Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde her 6 aylık dönem zarfında onlarca kursiyerin aşçılık sertifikası aldığı merkezdeki kullanılan, fırın, davlumbaz, mutfak dolap ve tezgahları, aşçılık araç ve gereçleri yenilenerek kursiyerlerin daha düzenli hijyenik bir ortamda aşçılık eğitimlerini almaları sağlandı. Her dönem gerçekleştirilen eğitimlerin ardından yapılan yarışmalarda jüri üyelerine hünerlerini sergileyen kursiyerler, usta öğreticilerden öğrendikleri deneyimleri hayatlarına yansıtıyor. Kültürümüze özgü geleneksel yemeklerin de öğretilerek yaşatılmasını sağlayan aşçılık eğitimlerine katılan ev hanımları aynı zamanda ekonomilerine katkı sağlayacak deneyime de sahip oluyorlar.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen düzenlemeler ile geçtiğimiz 2014 Aralık ayında yapılan yarışmada kursiyerlere vermiş olduğu sözü yerine getirmiş oldu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aşçılık Eğitim Salonunda Yeni Düzenlemeler Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement