Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

AK Parti İncirliova ilçe teşkilatı, son dönemde yaşanan terör olaylarında şehit olan asker ve polisler için lokma dağıtıldı.

16.09.2015 17:27

AK Parti İncirliova ilçe teşkilatı, son dönemde yaşanan terör olaylarında şehit olan asker ve polisler için lokma dağıtıldı.

İncirliova Çarşı Camii önünde düzenlenen lokma hayrına katılan, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Günaydın, devlet elinin her zaman gazi ve şehit yakınlarıyla birlikte olduğunu belirterek, "Devletimiz, gazilerimiz ve şehitlerimizin yanında her zaman oldukları gibi biz de AK Parti ilçe teşkilatı olarak, gazilerimizi ve şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız" dedi.

Sağlık çalışanlarından şehitler için mevlit

Nazilli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi sağlık Merkezi çalışanları son dönemde yaşanan terör olaylarında şehit olan asker ve polisler için mevlit okutuldu.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi önünde Nazilli Devlet Hastanesi İmam Hatibi Hamdi Uysal tarafından mevlit okunmasının ardından dua edilerek, hastane çalışanlarına ve hastalara lokma dağıtıldı.

Germencik Belediyesi üç engelli vatandaşı sevindirdi

Germencik Belediyesi ihtiyaç sahibi 3 engelliye akülü tekerlekli sandalye temin etti.

Akülü tekerlekli sandalyenin tesliminin ardından gazetecilere açıklama yapan Germencik Belediye Başkan Vekili Adil Gökçen, belediye her alanda vatandaşlara hizmet ettiklerini söyledi.

Engelli vatandaşları belediye olarak önemsediklerini aktaran Gökçen, "Engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmak, sosyal sorumluluğun yanı sıra bir insanlık görevidir" dedi.

Nazilli İlçe Emniyet Müdürü görevine başladı

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Bünyamin Daşdemir görevine başladı.

Nazilli ilçe Emniyet Müdürü görevini yürüten Mehmet Ali Berksoy'un Aydın Emniyet Müdürlüğü'nde şube müdürlüğüne atanmasının ardından boşalan Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine Kuyucak ilçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir atanmıştı. Görevine başlayan Daşdemir, Nazilli'de görev yapmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement