Bağcılarlı 50 Çift, Toplu Nikahla Dünya Evine Giriyor - Son Dakika
Yerel

Bağcılarlı 50 Çift, Toplu Nikahla Dünya Evine Giriyor

Bağcılar’da maddi durumu iyi olmayan 50 çift, toplu nikah töreni ile dünya evine girecek.

11.10.2014 15:25

Bağcılar'da maddi durumu iyi olmayan 50 çift, toplu nikah töreni ile dünya evine girecek. Ünlü sanatçı Zara, çiftlere mutlu günlerinde şarkıları ile eşlik edecek.

Bağcılar Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında her yıl düzenlediği toplu düğün programında bu yıl maddi imkansızlıklar sebebiyle evlenemeyen 50 çift daha dünya evine girecek. Yapılan müracaatları değerlendiren Bağcılar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü ihtiyaç sahibi çiftleri belirliyor. Gerekli araştırmaların ardından ihtiyaç sahibi olan çiftlerin kayıtları alınıyor. Hayırseverlerin de katkılarıyla çiftlerin gelinlik ve damatlık kıyafetlerinin yanı sıra tüm ev eşyaları da karşılanıyor. Bu yıl 2 Kasım 2014 tarihinde saat 18.00'de Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda düzenlenecek olan 19'uncu toplu düğün programında 50 çift daha dünya evine girecek.

"ÖNEMLİ BİR GELENEĞE SAHİP ÇIKIYORUZ"

Toplumda karşılığı olan çok önemli geleneklere sahip çıktıklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Sosyal sorumluluğumuzun bir gereğini yerine getirmeye çalışıyoruz. Evlenmek isteyip de maddi imkansızlıklardan dolayı evlenemeyenlere ve evliliklerini ertelemek durumunda kalanlara yardım eli uzatıyoruz. Bu yıl da evlendirecek olduğumuz 50 çiftimize şimdiden mutluluklar diliyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bağcılarlı 50 Çift, Toplu Nikahla Dünya Evine Giriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement