Bakan Yumaklı: Antalya'daki Hasar Tespiti Devam Ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Bakan Yumaklı: Antalya'daki Hasar Tespiti Devam Ediyor

Bakan Yumaklı: Antalya\'daki Hasar Tespiti Devam Ediyor
27.01.2026 14:39

Tarım ve Orman Bakanı, Antalya'daki sel ve fırtına sonrası hasat tespit çalışmalarının sürdüğünü duyurdu.

TARIM ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Antalya'da yaşanan sel ve fırtına sonrası sahada hasat tespit çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Bakan Yumaklı, sanal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Antalya'da etkili olan sel, su baskını, fırtına ve hortumdan etkilenen tüm üreticilerimize ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Gelen tüm ihbar ve talepler titizlikle değerlendirilmektedir. Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerimiz ile TARSİM eksperlerimiz sahada hasar tespit çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Devletimiz, yaşanan olumsuzlukların etkilerini en kısa sürede gidermek ve üretimin devamını sağlamak için tüm imkanlarıyla sahadadır. Rabbim ülkemizi her türlü afetten korusun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Yumaklı: Antalya'daki Hasar Tespiti Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement