BAL'da İkinci Yarı Başlıyor - Son Dakika
Güncel

BAL'da İkinci Yarı Başlıyor

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor 18 Ocak pazar günü Yeşilovaspor ile karşılaşacak.

17.01.2015 10:40

Bölgesel Amatör Ligin ikinci yarısı Pazar günü oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. 7. Grup'ta ilk yarıyı lider olarak tamamlayan Bodrumspor Pazar Günü 13.30 'da Bodrum Şehir Stadında Yeşilovespor ile karşılaşacak.
Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya tüm taraftarları yarın oynanacak karşılaşmaya davet ederek, "İkinci devre yarınki Yeşilova maçı ile başlıyor. Öncelikle grubumuzdaki bütün takımlara başarılar diliyorum. Biz devre arasında iyi hazırlandık , sadece bir transfer yaptık çünkü takımımıza ve özellikle buradaki arkadaşlığa , birlik beraberlige güveniyoruz, ilk üç maçta berabere kalmış olmamıza rağmen bu başarıyı yakalamak bu arkadaşlık ve birlik beraberliğin eseridir.13 tane final maçı oynayacagiz , bu maçlarda birkaç beklenmedik hata yapma hakkımızda olmasına rağmen halkımız ile bütünleşip hedefimize bir an önce varalım diyoruz ve bunun içinde bütün Bodrum yarimadasinda yaşayan halkımızı ligin ikinci yarısında coşkulu bir şekilde Bodrumsporumuzu desteğe davet ediyoruz ve gelin beraber başarılım diyoruz. Omuzomuzazafere !" dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a taşekkür eden Karakaya, "Özellikle Bodrum belediye Başkanımız ve Bodrum Ticaret Odası Başkanımıza bizlere verdikleri maddi manevi destekten dolayı teşekkür ediyorum. Onların destekleri bize her zaman güç veriyor" şeklinde konuştu.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'unda bütün maçlarını takip ettiği Bodrumspor ikinci yarıyada galibiyetle başlayarak şampiyonluk yolunda ilerlemek istiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BAL'da İkinci Yarı Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement