Başkan Akyol'dan Teşekkür Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Başkan Akyol'dan Teşekkür Ziyaretleri

Başkan Akyol\'dan Teşekkür Ziyaretleri

30 Mart yerel seçimlerinde Gördes’te bir kez daha başkanlık koltuğuna oturan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, partisinin birinci çıktığı mahalle olan köyleri teşekkür için ziyaret ediyor.

07.04.2014 15:50

30 Mart yerel seçimlerinde Gördes'te bir kez daha başkanlık koltuğuna oturan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, partisinin birinci çıktığı mahalle olan köyleri teşekkür için ziyaret ediyor.

Gittiği mahallelerde halkın arasına karışan ve ilgiyle karşılanan Akyol, köylerin artık mahalle olarak mücavir alanı içine girdiğini ve hizmetlerin belediye aracılığı ile yapılacağını anlatı. Geçen beş yılda 50 trilyonu aşan yatırım sağlandığının altını çizen Akyol, önümüzdeki 5 yılda da Gördes için çocuklarımızın geleceği için mesai saati gözetmeden çalışacağını söyledi.

Akyol, bu teşekkür ziyareti kapsamında Kaşıkçı ve Akpınar köylerini ziyaret etti. Akpınar ve Kaşıkçı mahallelerinin siyasal istikrara, ekonomik istikrara sahip çıktığını belirterek bu destek ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Mahalle kahvelerinde halkın arasına karışarak hem halkın dertlerini dinledi, hem de aksiliklerin belirlenmesi ve yapılabilecek hizmetler hakkında mahallelilerle fikir alışverişinde bulundu.

Akyol girdiği kahvelerde mahallelilere şöyle seslendi: "Biz 5 yıl boyunca bıkmadan usanmadan Gördes için çalıştık. Kendimizi klasik belediyelere hapsetmedik. Bizim işimiz sadece kanalizasyon yapmak, park bahçe yapmak, çöp toplamak demedik. İlçemizin bütün yaralarını sarmaya çalıştık. Siz'de bu çalışmalarımızı görmezden gelmediniz. Bize bir kez daha evet diyerek teveccüh gösterdiniz. Bizde sizlerin teveccühlerinize layık olmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Allah, bizi sizden, sizi bizden, bizi birbirimizden ayırmasın." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akyol'dan Teşekkür Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement