Başkan Karaçoban'dan Karadağ ve Gürsu Mahallelerine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaçoban'dan Karadağ ve Gürsu Mahallelerine Ziyaret

Başkan Karaçoban\'dan Karadağ ve Gürsu Mahallelerine Ziyaret

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, daha önce köy olan ve Büyükşehir Yasası ile belediye sorumluluk alanına giren Karadağ ve Gürsu mahallelerinde incelemelerde bulundu.

25.08.2015 16:30

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, daha önce köy olan ve Büyükşehir Yasası ile belediye sorumluluk alanına giren Karadağ ve Gürsu mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Başkan Dr. Gökhan Karaçoban, birim müdürleri ile birlikte Karadağ ve Gürsu mahallerinde gerçekleştirilen Ziyarette mahalle muhtarı ve vatandaşlarla görüşerek sorunlarını dinledi. Başkan Karaçoban, mahallelerin öncelikli ortak sorunlarının yol, sulama suyu ve içme suyu olduğu tespit ettiklerini, bu sorunların çözümü için muhtarlarla ortak çözüm arayışı içinde olduklarını ifade etti. Hizmet için vatandaşlardan gelen bireysel talepleri de değerlendirdiklerini kaydeden Karaçoban, hedeflerinin insan odaklı hizmet olduğu bildirdi.

Karadağ Mahallesi'nde yapılacak olan içme ve sulama suyu çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Karaçoban, MASKİ ile birlikte çalışmaların kısa sürede başlayacağını belirtti.

BAŞKAN KARAÇOBAN'DAN YAZ KUR'AN KURSU MEZUNLARINA ARMAĞAN

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban Gürsu Mahallesi Camisi'nde yaz sezonu boyunca Kur'an Kursu eğitimini başarıyla tamamlayan çocuklara futbol topu ve çanta armağan etti. Amaçlarının çocukları camilere teşvik etmek olduğunu ifade eden Karaçoban, "Çocukların devamlı camiye gelmeleri açısından dağıtacağımız hediyelerin teşvik olacağına inandığımız için böyle bir proje gerçekleştirme kararı aldık. Bu amaçla dağıttığımız hediyeler bir nebze de olsa amacına ulaşıyorsa manevi olarak bizim için çok anlamlı olur." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaçoban'dan Karadağ ve Gürsu Mahallelerine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement