Başkan Tarhan İşçilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Tarhan İşçilerle Bir Araya Geldi

Başkan Tarhan İşçilerle Bir Araya Geldi

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yaklaşan 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı öncesi işçilerle görüşerek, birlikte yemek yedi.

30.04.2015 11:28

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yaklaşan 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı öncesi işçilerle görüşerek, birlikte yemek yedi.

Birlik yemeğinde Başkan Tarhan'a, başkan yardımcıları Eşe Şamiloğlu ve Ertan Güner, belediye meclis üyeleri, Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Şükrü Güneş ve birim amirleri eşlik etti. İşçilerin sorunlarını dinleyen Başkan Tarhan, işçilerin çalışmalarını hakkında çok hassas olmaları gerektiğini hatırlatarak, "Mezitli büyük bir ailedir. İyi bir aile olmanın önceliğini en başta kendi ailemizle başlayacağız. İşçilerimize her zaman sahip çıkacağız. Burada bulunan temizlik biriminde görev yapan arkadaşlarımızın işleri çok önemlidir. Bu işçilerimiz bizim yüzümüzün ağartan arkadaşlardır" şeklinde konuştu.

İşçilere 1 Mayıs İşçi Bayramı için müjdeyi veren Başkan Tarhan, "1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramında geçen sene olduğu gibi aynı şekilde etkinliklerde bulunacağız. Meydanlarda emekçi arkadaşlarımızda sırt sırta vereceğiz. Geçen sene olduğu gibi 1 Mayıs günü bütün taşeron işçilerimize, ufak bir katkıda bulunacağız. Bugüne kadar verdiğiniz emek ve döktüğünüz alın teriniz için başta çalışanlar arasında bulunan dört kadın arkadaşımıza ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İşçiler de ziyaretlerinden dolayı Başkan Tarhan'a teşekkür ederek, üzerinde Mezitli Belediyesi logosu bulunan pastayı hep birlikte kestiler. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tarhan İşçilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement