Erdemli Belediye Başkanı Tollu Minik Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Erdemli Belediye Başkanı Tollu Minik Öğrencilerle Buluştu

Erdemli Belediye Başkanı Tollu Minik Öğrencilerle Buluştu

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Cumhuriyet İlkokulu 2. sınıf öğrencileriyle bir araya geldi.

21.05.2014 16:10  Güncelleme: 16:11

Mersin'in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Cumhuriyet İlkokulu 2. sınıf öğrencileriyle bir araya geldi. Tollu, kendisini ziyaret eden minik öğrencilere oyuncak armağan etti.

Erdemli Cumhuriyet İlkokulu 2. sınıf öğrencileri, öğretmenleri Seher Tartar Top ve Saliha Saygılı ile birlikte Başkan Tollu'yu makamında ziyaret ettiler. Öğrencilerle sohbet eden ve sorularını yanıtlayan Tollu, miniklere bazı önerilerde de bulundu. Çocukların rahat şartlarda okumaları gerektiğinin altını çizen Tollu, "Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizler geleceğin başkanları, valileri, işadamları olacaksınız. Bunu gözlerinizden okuyabiliyorum. Sizlere güvenimiz tam. Sizler gayret ettikçe her konuda biz sizin destekçiniz olacağız" dedi.

Başkan Tollu, kendisiyle söyleşi yapan çocuklara oyuncak armağan ederek, kendisini ziyaret etmelerinden dolayı çok memnun olduğunu da ifade etti. Öğrencilerin Erdemli'nin geleceği olduğunu vurgulayan Tollu, bu çerçevede okullara, öğrencilere ve ailelerine yönelik hizmetler ürettiklerini kaydetti. Hiçbir okulun hizmet talebinin geri çevrilmediğini belirten Tollu, "Biz eğitime koşulsuz destek veriyoruz, bunun semeresini de kat kat göreceğimize yürekten inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Öğretmen Seher Tartar Top da okullarına yaptığı hizmetlerden dolayı ve yoğun çalışma temposu içinde kendilerine vakit ayırdığı için Başkan Tollu'ya teşekkür etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli Belediye Başkanı Tollu Minik Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement