Batmanda Yüzme Öğreticilerine Brifing - Son Dakika
Yerel

Batmanda Yüzme Öğreticilerine Brifing

Batmanda Yüzme Öğreticilerine Brifing

Son günlerde yoğun ilgi gören Batman olimpik yüzme havuzunda öğreticilere brifing verildi.

22.07.2016 11:50

Yüzme öğreticilerine brifing

Batman'ın yetiştirdiği ender Yüzme Antrenörlerinden olan ve Yüzme İl temsilcisi Selim Toprak, Olimpik yüzme havuzunda eğitim veren antrenörlere 1 saatlik özel eğitim verdi.

Batman genelindeki yüzme havuzlarını federasyon olarak denetlemeye devam edeceklerini belirten Toprak, eğitim yaşının 6'dan daha aşağıya inmesi için girişimlerde bulunacaklarını söyledi.

Toprak; "Olimpik yüzme havuzundaki antrenörlerimizle bir araya geldik. Bilgi ve birikimlerimizi onlara aktardık. Amacımız yüzme sporunu Batmanlılara sevdirmek. Bunun için elimizden geleni yapacağız."dedi.

"1500 ÖĞRENCİ EĞİTİM GÖRÜYOR"

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 1500 kayıtlı 7-14 yaş arasındaki çocukların haftanın 6 günü eğitim gördüğünü belirten yüzmeden sorumlu Şube Müdürü Abdülbasir Alağaş, taleplerin arttığını söyledi. Alağaş; "Yüzme sporuna her geçen gün ilgi artıyor. Şu anda 20 antrenörümüzle eğitimlerimiz devam ediyor" diye konuştu.

Hava sıcaklığının gölgede 45 dereceye vardığı Batmanda, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından açılan olimpik yüzme havuzu, vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor.

Batmanlılar, aşırı sıcaklar nedeniyle spor ve yüzmeyi akşam saatlerinde de sürdürüyor.

Yüzme kurslarının da devam ettiği olimpik yüzme havuzu, serinlemek amacıyla aranan yer oldu. Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü, vatandaşlara sunulan yüzme havuzunun faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Yapılan açıklamada "Erkekler Çarşamba, Perşembe, ve Cuma, günleri bayanlar ise Salı ve Cumartesi günleri 14:00 ile 17:00 saatleri arasında havuzdan faydalanacaktır. Ayrıca Pazar günleri 12:00 ile 18:00 Saatleri arasında erkeklere hizmet verecektir. Giriş Ücreti 10 TL dir. Halk Günlerinde 14 yaş altı Çocuklar kesinlikle Havuza alınmayacaktır" denildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batmanda Yüzme Öğreticilerine Brifing - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement