Bayraklı'da Kadınlar İçin Toplanıldı - Son Dakika
Yerel

Bayraklı'da Kadınlar İçin Toplanıldı

Bayraklı\'da Kadınlar İçin Toplanıldı

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, kadınların toplum ve aile içinde yaşadıkları problemler, şiddete uğrayan ya da uğrama riski olan kadınların sorunları düzenlenen toplantıda ele alındı.

28.02.2015 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, kadınların toplum ve aile içinde yaşadıkları problemler, şiddete uğrayan ya da uğrama riski olan kadınların sorunları düzenlenen toplantıda ele alındı.

Bayraklı Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve bazı ilçe belediyelerinin bünyesindeki Kadın Danışma Merkezi yetkililerini ağırladı. Bayraklı Belediyesi Kadın Danışma Merkezi'nde görevli Sosyolog Sibel Özel ve Psikolog Gülhan Ayaz'ın ev sahipliği yaptığı toplantıya, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Selçuk, Urla, Ödemiş, Karabağlar, Bergama, Foça, Narlıdere, Kemalpaşa ve Çiğli ilçe belediyelerin Kadın Danışma Merkezlerinde görevli uzman personeli katıldı. Toplantıda, Kadın Danışma Merkezlerinde yürütülen çalışmaların içeriği, bu hizmetlerin iyileştirilmesi ve geliştirilmesi konusunda neler yapılabileceği masaya yatırıldı. Kadınların toplum içinde ve ailede yaşadıkları problemler, şiddete uğrayan ya da uğrama riski olan kadınlara yapılan ve yapılacak olan çalışmalar da diğer gündem maddelerini oluşturdu.

Kadın Danışma Merkezi'nin Bayraklı'da bir ihtiyaç olduğunu belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Maalesef bu böyle. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın sosyo-ekonomik durumu iyi olmayan bir yapıda. Ekonomik sıkıntılar da beraberinde ilişkileri olumsuz etkiliyor. Kadın Danışma Merkezimiz bu anlamda önemli. Çiftlere, özellikle kadınlarımıza katkı sağlıyor. 2011'de Yamanlar'da açtığımız Kadın Danışma Merkezi'ne gelen yüzlerce vatandaşımızın sorunlarından arınmış olarak, yeniden mutlu bir şekilde hayatlarına devam ediyor olmalarını öğrenmek mutluluk verici" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı'da Kadınlar İçin Toplanıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement