Bdp, Diyarbakır'da Öcalan'ın Serbest Bırakılması İçin 1 Milyon İmza Toplayacak - Son Dakika
Yerel

Bdp, Diyarbakır'da Öcalan'ın Serbest Bırakılması İçin 1 Milyon İmza Toplayacak

Bdp, Diyarbakır\'da Öcalan\'ın Serbest Bırakılması İçin 1 Milyon İmza Toplayacak

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Diyarbakır İl Başkanlığı, Abdullah Öcalan’ın serbest bırakılması için 1 milyon 220 bin imza toplayacağını duyurdu.

26.02.2014 15:35

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Diyarbakır İl Başkanlığı, Abdullah Öcalan'ın serbest bırakılması için 1 milyon 220 bin imza toplayacağını duyurdu.

BDP Diyarbakır İl Başkanı Zübeyde Zümrüt, düzenlediği basın toplantısında bir süre önce Öcalan'ın özgür kalması için başlatılan imza kampanyasıyla ilgili bilgi verdi. Zümrüt, Öcalan'ın serbest kalması için Diyarbakır'da 1 milyon 220 bin imza toplamayı hedeflediklerini söyledi. Zümrüt, partisinin il binasında yaptığı açıklamada, imza kampanyasını Diyarbakır merkez ve ilçelerinde yapacakları çeşitli eylem ve etkinlikler ile sürdüreceklerini kaydetti. İmza kampanyası çerçevesinde kitlesel eylemler düzenleyeceklerini aktaran Zümrüt, Öcalan için ilçelerde toplanması hedeflenen imza sayısı için ise, Bağlar'da 400 bin, Kayapınar'da 300 bin, Sur'da 100 bin, Yenişehir'de 150 bin, Bismil'de 50 bin, Hazro ve Silvan'da 60 bin, Ergani ve Dicle'de 100 bin, Çınar'da 20 bin, Lice, Kulp ve Kocaköy'de 40 bin kişinin katılmasını beklediklerini dile getirdi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bdp, Diyarbakır'da Öcalan'ın Serbest Bırakılması İçin 1 Milyon İmza Toplayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement