Beyşehir'de Çakıroğlu İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'de Çakıroğlu İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Beyşehir\'de Çakıroğlu İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

İzmir Ege Üniversitesinde karşıt görüşlü iki grup arasındaki kavgada öldürülen üniversite öğrencisi Fırat Çakıroğlu için Konya Beyşehir'de gıyabi cenaze namazı kılındı.

22.02.2015 20:20  Güncelleme: 08:27

İzmir Ege Üniversitesi'nde karşıt görüşlü iki grup arasında yaşanan bıçaklı kavga sonucu öldürülen üniversite öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Konya'nın Beyşehir ilçesinde gıyabi cenaze namazı kılındı.

Çarşı Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan gıyabi cenaze namazının ardından öldürülen üniversite öğrencisi için dualar edildi. Duanın ardından Beyşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından Anıt Meydanı'na kadar yürüyüş düzenlendi. Ellerinde Türk bayraklarıyla sloganlar atarak yürüyen grup, Çakıroğlu'nun öldürülmesini protesto etti.

Beyşehir Ülkü Ocakları Üniversite Başkanı Mahmut Küçük tarafından okunan basın bildirisinde, "Ülkücü hareket, şehit kardeşinin davasının daima takipçisi olacaktır. Bu kahpe saldırının derhal aydınlatılması, bedbaht faillerinin hemen bulunması gerekmektedir. Bilinmelidir ki, ülkücüler için bıçak kemiğe dayanmıştır. Şımartılan, her türlü küstahlığa göz yumulan bölücü terör örgütü, şehirlerde, sokaklarda ve okullarda kin kusmaya devam etmektedir. Analar ağlamasın sloganı ile başlatılan bu süreç çözümün değil, yalnızca çözülmenin başlangıcı olmuştur" ifadelerine yer verildi.

Basın açıklamasının ardından grup olaysız dağıldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyşehir'de Çakıroğlu İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement