Beyşehir'de Ramazan Etkinlikleri Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'de Ramazan Etkinlikleri Sürüyor

Beyşehir ilçesinde belediye tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri sürüyor.

24.06.2015 14:25

Beyşehir ilçesinde belediye tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri sürüyor.

Beyşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, gerçekleştirilen etkinliklerin ilçe halkına ramazan ayının manevi coşkusunu doyasıya yaşattığı belirtildi.

Açıklamada, Belediyenin geleneksel hale getirdiği ramazan etkinliklerinin göl kıyısındaki festival alanında düzenlendiği vurgulanarak, şunlar kaydedildi:

"Teravih namazı sonrasında gerçekleştirilen Beyşehir merkezdeki programlara ilaveten, merkeze uzak bir mahallede de ramazan ayının iklim ve atmosferine uygun olarak devam ediyor. Beyşehir halkı ile mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği programlarda seslendirilen ilahiler ve tasavvuf müziği programlarının yanı sıra, hacivat-karagöz, meddah ve sema gösterileri ilgiyle izleniyor. Dini sohbet programları ve şiir dinletisi gibi farklı programların da yer aldığı etkinliklerde çocuklarımıza yönelik programlar da gerçekleştiriliyor. Çocuklar, palyaço ve animasyon, sihirbaz gösterileri ile keyifli dakikalar geçiriyor. Ayrıca, çocuklar düzenlenen çeşitli yarışmalara da katılarak eğleniyor. Festival meydanında oluşturulan mekanlarda buluşan vatandaşlar ve aileler ise  ramazan sohbetlerine katılma  imkanı buluyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beyşehir'de Ramazan Etkinlikleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement