Bozüyük Belediyesi Yaz Spor Okulu Öğrencilerine Malzeme Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Belediyesi Yaz Spor Okulu Öğrencilerine Malzeme Dağıttı

Bozüyük Belediyesi Yaz Spor Okulu Öğrencilerine Malzeme Dağıttı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Belediye Başkanlığı, Halk Eğitim Merkezi ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen yaz spor okulları öğrencilerine spor malzemesi dağıtımı yapıldı.

25.06.2015 14:45

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Belediye Başkanlığı, Halk Eğitim Merkezi ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen yaz spor okulları öğrencilerine spor malzemesi dağıtımı yapıldı.

Malzeme dağıtım töreninde konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, spor okullarına büyük önem verdiklerini ve geleceğin sporcularının Bozüyük'ten çıkmasını arzuladığını söyledi. Başkan Bakıcı konuşmasında "Yaz kurslarımızda 1000'i aşkın çocuğumuz bu kurslarımızdan faydalanabilecek. Çocuklarımıza ayrı ayrı branşlarda hizmet vererek onların kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını hedefliyoruz. İnternet ortamlarından ve kapalı alanlardan uzak tutarak spor ile iç içe olmalarını istiyoruz. İnşallah çocuklarımız bu kursların çeşitli branşlarında kendilerini geliştirerek Türkiye de derece alabilecek seviyeye ulaşırlar. Biz bu yüzden spor okullarına önem veriyoruz ve geleceğin sporcularının ilçemizden çıkmasını arzuluyoruz. Geleceğin sporcuları için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Bizler her zaman elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Sizlerde çocuklarınıza destek olarak onları kurslara göndermenizi istiyoruz. İnşallah kurslarımız hayırlı ile kazasız belasız sona erer. Ayrıca kurslarımızı açarken eğitim çalışmalarını incelerken kapalı yüzme havuzunun gerekliliğini görüyoruz. İnşallah çocuklarımızın çok daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için önümüzdeki yıl bu projeyi de hayata geçirmeyi amaçlıyoruz. O zaman çocuklarımıza hem yaz hem de kışın yüzme kursu verebileceğiz" dedi.

Ardından Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Spor Müdürü Erol Dübek, Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Rıdvan Güner ve Belediye Başkan yardımcıları tarafından yüzme, futbol, basketbol, voleybol, jimnastik, tekvando, bocce, dart ve tenis kursu öğrencilerine spor malzemelerinin dağıtımı yapıldı. Hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile program sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Belediyesi Yaz Spor Okulu Öğrencilerine Malzeme Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement