Çağatay Ulusoy'un Sözleşmesine Uyuşturucu Maddesi Konuldu - Son Dakika
Magazin

Çağatay Ulusoy'un Sözleşmesine Uyuşturucu Maddesi Konuldu

Bir jean firmasının reklam yüzü olan Çağatay Ulusoy, sözleşmeye göre, herhangi bir şekilde uyuşturucuyla ilgili haberlerde yer alırsa, yüklü miktarda tazminat ödeyecek.

28.02.2016 15:42  Güncelleme: 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çağatay Ulusoy'la reklam için anlaşan Colin's firmasının oyuncuya ağır bir sözleşme maddesi hazırladığı öğrenildi. Ulusoy'la 1 milyon 800 bin TL'ye anlaşan firma yetkililerinin, oyuncunun sözleşmesine tazminat maddesi koyduğu konuşuluyor.

YÜKLÜ MİKTARDA TAZMİNAT ÖDEYECEK

Milliyet gazetesinin haberine göre, firma, geçtiğimiz yıllarda uyuşturucu kullanmaktan gözaltına alınan oyuncuya, reklam kampanyası süresince bu konuyla ilgili gündeme gelmemesi şartını koştu. Oyuncu, eğer herhangi bir şekilde uyuşturucuyla ilgili haberde yer alırsa, firmaya yüklü miktarda tazminat ödeyecek.

Çağatay Ulusoy\'un Sözleşmesine Uyuşturucu Maddesi Konuldu

Son Dakika Magazin Çağatay Ulusoy'un Sözleşmesine Uyuşturucu Maddesi Konuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ANTİ AKP: SİVİL DARBE YAPMANIN NE DEMEK OLDUĞUNU GÜNÜN BİRİNDE HEPİNİZE ALAYINIZA BİLDİRECEKLERDİR BUNDAN EN UFAK BİR ŞÜPHENİZ OLMASIN KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER İŞTE O ZAMAN ÖĞRENECEKSİNİZ SONUNUZUN NE KADAR ACIKLI OLDUĞUNU HAKTAN YANA OLAN ADALET TERAZİSİNDE ÇEŞİTLİ OYUNLARLA NALINCI KESERİ GİBİ ADALET MEKANİZMASINI KENDİ TARAFINA YONTARAK GERÇEK TARTIDA HİLE HURDA YAPARAK HAKSIZ YERE İNSANLARA ZULÜM ETMENİN NE DEMEK OLDUĞUNU ALAYINIZA BİLDİRECEKLER HAK BAKİDİR ŞEYTANIN AVUKATLARI SİZİ. 3 12 Yanıtla
  • Zerda: Yakisikli degil 6 4 Yanıtla
  • Konu neydi: Pa~ra~lel olmayasin(: 2 6 Yanıtla
  • anti rte: silahlar bayirbucak Türkmenleri ne gitmiş sözde o tırlar işide silah taşıdığını cümle alem biliyor Türkeş dönegi ve Numan şimdi akppk nın yalakalik ını yapıyor bunları iyi görün Akkoyunlar. 2 5 Yanıtla
  • TÜRKİYE Lİ. ..İSTANBUL DAN VAN A...: iciyolar 4 2 Yanıtla
  • beco: olmaz ama boyke cokk ayip 2 0 Yanıtla

Advertisement