Ceylanpınar Belediyespor Şampiyonluğunu Kutladı - Son Dakika
Güncel

Ceylanpınar Belediyespor Şampiyonluğunu Kutladı

Ceylanpınar Belediyespor Şampiyonluğunu Kutladı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçe Belediyesi, aldığı galibiyetlerle ilçenin gururu olan Ceylanpınar Belediyespor futbolcularına gece düzenledi.

12.02.2015 13:54

Ceylanpınar Belediyesi tarafından Ceylanpınar Belediyespor'un aldığı galibiyet ve ilan ettiği şampiyonluk sonrası futbolculara gece düzenlendi.

Ceylanpınar Belediye Spor, Yıldırım Gücü maçını kendi sahasında 4-1'lik skorla kazanmasıyla birlikte puanını 38 yükseltilmeyi başardı. Ceylanpınar Belediyesi'nden alınan bilgiye göre, Ceylanpınar Belediye Spor aldığı bu galibiyetle birlikte ligin son bulmasına 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Son 10 yıl içerisinde Ceylanpınar Belediye Spor maddi ve manevi destek almadığı için en alt ligde oynamak zorunda kalmıştı. 2014-2015 lig sezonunun bitmesine son 2 hafta kala Ceylanpınar Belediye Spor gurubunda ilk kez şampiyon oldu.

Ceylanpınar Belediye sporun aldığı şampiyonluk sonucu Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, futbolculara teşekkür gecesi düzenledi. Düzenlenen teşekkür gecesine Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, AK Parti Ceylanpınar ilçe Başkanı Ahmet Güntekin, Viranşehir Emniyet Müdürü Yardımcısı Öner Ağrıdağ, Ceylanpınar Belediye Meclis Üyeleri, Ceylanpınar Belediye Spor Başkanı Hidayet Dik, Antrenör Ahmet Ayhan, Antrenör yardımcısı Ramazan Yapacak ve tüm futbolcular katıldı.

ATİLLA, ÇEYİZ SÖZÜ VERDİ

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, 'Bizim bir Ceylanpınar Belediye Spor vardı ismi vardı; ama icraatı falan hiç yoktu, diplerde sürünen bir takımdı; ne yapalım Ahmet hoca dedi ki 'takımı şahlandıracağız kaldıracağız' Ceylanpınar'da çok kaliteli futbol oynayan gençlerimiz var biz de bu gençlere sahip çıkıp Ceylanpınar'a şampiyonluk yaşatmak istedik ve yaşadık'' dedi.

Protokol konuşmalarının ardından halaylar çekilerek futbolcular unutulmaz gece yaşadı. Ayrıca eğlencenin ardından Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, evlenmek isteyen futbolculara bütün düğün masraflarını karşılayacaklarını söyledi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Ceylanpınar Belediyespor Şampiyonluğunu Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement