Çözüm Süreci - Son Dakika
Yerel

Çözüm Süreci

Akil İnsanlar Heyeti Akdeniz Bölgesi Grubu, Osmaniye'de düzenlenen toplantıda yaklaşık 3 saat katılımcıları dinledi.

13.06.2013 13:14

Akil İnsanlar Heyeti Akdeniz Bölgesi Grubu, Osmaniye'de düzenlenen toplantıda yaklaşık 3 saat katılımcıları dinledi.

Grup Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile üyeler Şükrü Karatepe, Kadir İnanır, Lale Mansur, Hüseyin Yayman, Muhsin Kızılkaya, Tarık Çelenk, Öztürk Türkdoğan ve Nihal Bengisu Karaca, Osmaniye'deki meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve yerel basın kuruluları temsilcileri, kanaat önderleri, gençler ve kadınlarla bir tesiste düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Hisarcıklıoğlu, yaklaşık 3 saat süren basına kapalı toplantının ardından yaptığı konuşmada, Osmaniye'de olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Kentte gördükleri misafirperverliğe teşekkür eden Hisarcıklıoğlu, grup üyelerinin toplantıya katılanların söylediklerini özetleyerek rapor haline getireceğini ifade etti.

Hisarcıklıoğlu, katılımcıların çözüm süreciyle ilgili düşünce, görüş ve önerilerini aldıklarını belirterek, "Biz de bu raporu ilgili yerlere ulaştıracağız. Hepinize katıldığınız için teşekkür edereriz" dedi.

Grup üyeleri, katılımcılarla hafıta fotoğrafı çektirdikten sonra, Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah'ı ziyaret etti. Valilik şeref defterini imzalayan grubun ziyareti basına kapalı gerçekleşti. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çözüm Süreci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement