Çukurova Üniversitesi'ndeki Operasyon - Son Dakika
Güncel

Çukurova Üniversitesi'ndeki Operasyon

Çukurova Üniversitesi\'ndeki Operasyon

Çukurova Üniversitesi'ndeki soruşturma kapsamında nöbetçi mahkemeye sevk edilen 6 kişiden aralarında Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Alper Akınoğlu'nun da bulunduğu 5 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

19.06.2012 02:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurova Üniversitesi'ndeki soruşturma kapsamında nöbetçi mahkemeye sevk edilen 6 kişiden aralarında Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alper Akınoğlu'nun da bulunduğu 5 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Çukurova Üniversitesi'ndeki ihalelerde haksız çıkar sağlama ve ihaleye fesat karıştırma iddialarıyla ilgili gözaltına alınan 17 kişiden 11"i savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Rektör Prof. Dr. Alper Akınoğlu, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanları Müvit Günay ve Özkan Güvercin, Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Şube Müdürü Remzi Çalışır ile birlikte müteahhitler Cumali Kurtar ve Hasan Akan, savcılık sorgularının ardından tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Nöbetçi mahkemede Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanları Müvit Günay tutuklanırken, Rektör Akınoğlu ve 4 kişi tutuksuz yargılanmak serbest bırakıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çukurova Üniversitesi'ndeki Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement