Dardanelspor'da Yüzler Gülüyor - Son Dakika
Yerel

Dardanelspor'da Yüzler Gülüyor

Dardanelspor\'da Yüzler Gülüyor

Çanakkale Dardanelspor, kendi sahasında oynayacağı TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşma öncesi hazırlıklarına devam ediyor.

11.11.2015 15:56

Çanakkale Dardanelspor, kendi sahasında oynayacağı TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşma öncesi hazırlıklarına devam ediyor.

Kırmızı-beyazlı ekip kendi sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı antrenmanlar ile devam ediyor. Teknik direktör Fatih Uygun nezaretinde yapılan antrenmanlarda futbolcuların hevesli olması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Son haftalarda sakatlıklardan yana şanssızlıklar yaşayan Çanakkale Dardanelspor'da futbolcuların iyileşmesi ve takıma dahil olması takımın motivasyonunu arttırmaya devam ediyor.

Kırmızı beyazlı takım kendi sahasında oynayacağı karşılaşmadan galip ayrılarak zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor. Teknik direktör Fatih Uygun müsabaka ile ilgili yaptığı açıklamada; her maçın zor olduğunu, iç sahada taraftarın müthiş desteği ile rakip üzerinde baskı oluşturduklarını ve cumartesi günü oynayacakları karşılaşmada da galip gelerek yollarına devam etmek istediklerini söyledi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dardanelspor'da Yüzler Gülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement