Değişik Ülkelerden Bin Çocuk Konyaaltı'nda - Son Dakika
Yerel

Değişik Ülkelerden Bin Çocuk Konyaaltı'nda

Değişik Ülkelerden Bin Çocuk Konyaaltı\'nda

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl 15’incisi düzenlenen “Uluslar arası Antalya Çocuk Festivali”, Konyaaltı Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

22.04.2014 15:45

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl 15'incisi düzenlenen "Uluslar arası Antalya Çocuk Festivali", Konyaaltı Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Antalya'da coşkuyla kutlanıyor. "15.Uluslararası Antalya Çocuk Festivali" kapsamında 18 ülkeden bin çocuk, folklorik gösterilerini şehrin çeşitli bölgelerinde sahneliyor. Festivalin üçüncü günü etkinlikleri, Konyaaltı Belediyesi'nin ev sahipliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı'nda gerçekleştirildi. 50 dönüm arazi üzerine kurulu olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı'nda bir birinden renkli kıyafetleriyle sahne alan öğrenciler, folklorik gösterileriyle izleyenlerden büyük ilgi gördü.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda sona erecek festivale, Türkiye'nin yanı sıra Ukrayna, Estonya, Litvanya, Gürcistan, Bulgaristan, Porto Riko, Kazakistan, Romanya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kırgızistan, Letonya, Azerbaycan, Yakutistan, Tataristan, Rusya, Tayland ve Çin'den gelen çocuklar katılıyor.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Çocuklarımıza armağan edilen ve tek evrensel bayram olma özelliği taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, geleceğimizin gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine olan güçlü inancın da bir ifadesidir. Bugüne anlam katan geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın bayramlarını en içten duygularla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Değişik Ülkelerden Bin Çocuk Konyaaltı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement