Denizli Kuran'la Büyüyen Rüşvete Çanak Tutar mı 2 - Son Dakika
Güncel

Denizli Kuran'la Büyüyen Rüşvete Çanak Tutar mı 2

Denizli Kuran\'la Büyüyen Rüşvete Çanak Tutar mı 2

Bahçeli: Uyduruk Başbakan, 17- 25 Erdoğan (2) KURAN'LA BÜYÜYEN RÜŞVETE ÇANAK TUTAR MI? Aydın'dan sonra Denizli'ye gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu sert bir dille eleştirdi.

10.05.2015 21:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçeli: Uyduruk Başbakan, 17- 25 Erdoğan (2)

KURAN'LA BÜYÜYEN RÜŞVETE ÇANAK TUTAR MI?

Aydın'dan sonra Denizli'ye gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu sert bir dille eleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Kuranı Kerim'le büyüdüm" sözlerini eleştiren Bahçeli, "Kuran'la büyüyen rüşvete çanak tutar mı? Kuran'la büyüyen ihanete, rezalete, melanete ortak olur mu? Kuran'la yürüyen, hırsızları, uğursuzları, Müslüman katillerini över mi, yanlarında durur mu? Hem çalıp hem Kuran demek nasıl bir cürettir. Bunların başına ebabil kuşları taş atsa yeridir" dedi. Bahçeli, Başbakan Davutoğlu'na da, "7 Haziran'dan sonra öyle de böyle de yoksun. Sen kendi derdine yan" dedi.

MHP Genel Bahçeli Devlet Bahçeli, Denizli Özay Gönlüm Meydanı'nda yaklaşık 12 bin kişiye seslendi. Partililerin saatler önce doldurduğu meydana yaklaşık 1 saat gecikmeyle gelen Bahçeli, Türk Devletleri'nin bayraklarını taşıyan atlılar tarafından karşılandı. Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı ve alana girenlerin tamamının üst aramasından geçirildiği miting öncesi MHP Denizli milletvekili adayları tanıtıldı. Devlet Bahçeli konuşmasına başlamadan önce şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, alandaki kalabalığa değinerek, "Denizli bugün adeta ayağa kalkmış, kabından taşmıştır. Yatağına sığmayan coşkun ırmaklar gibi çağlamış akmıştır. Türkiye'nin tarihi nitelikli seçimine 29 gün kalmıştır. Demokratik hesaplaşma yakınlaşmıştır. 7 Haziran seçimlerinin birliğimize, kardeşliğimize, refahımıza, Denizli'ye hayır ve bereket getirmesini Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Bahçeli, Denizli'nin milli mücadele kahramanı Müftü Ahmet Hulusi Efendi'den bahsederek, "Denizli, dün olduğu gibi bugünde mimli ve manevi emanetlere leke sürdürmemiştir. Merhum Ahmet Hulusi Efendi zorlu ve karanlık yıllarda hilal gibi parlamış ve istiklal mücadelesinin farz olduğunu söylemiştir. Demiştir ki, silahınızın olmaması mazeret değildir. Elinizde hiçbir şey yoksa üç çakıl taşı alacaksınız ve düşmana atacaksınız. İşte Denizli böyle bir geçmişten süzülüp gelmekte, huzurlu bir geleceğe tutunmak istemektedir. Denizliler dün bahanelere sığınmamıştı. Bugün de aynısını yapacak, aynı heves ve heyecanla vatanına, ülkesine sahip çıkacaktır. Denizli, istismar ve isyan fesadına izin vermez. Bayrak olur vatana sevdalanır, şehit olur manevi mücadeleden geri durmaz, milli mirasa toz kondurmaz" diye konuştu.

"ELLERİNE YÜZLERİNE BULAŞTIRDILAR"

Türkiye'nin 13 yıldır iyi yönetilmediğini, ülkenin cılkının çıktığını söyleyen Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. Bahçeli, "Türkiye iyi yönetilmekten uzaktır. İktidardaki menfaat ve melanet kadroları her şeyi ellerine yüzlerine bulaştırmışlardır. Türkiye'nin umutları sönmüştür. Türk milletine kötülük üstüne kötülük yapılmıştır. Denizli sorunlarla boğuşurken Cumhurbaşkanı başkanlık sevdasındadır. Denizli sosyal ve ekonomik kayıplar yaşarken Erdoğan yeni koltuk arayışında yeni makam peşindedir. Erdoğan, muhalefet partilerine tıpkı AKP'nin genel başkanı gibi çatmakta, hakaret etmektedir. Oysa Cumhurbaşkanı tarafsız olmalıdır. Bu anayasaya göre mecburidir. Erdoğan, devletin imkan ve olanaklarıyla açılıştan açılışa koşmakta, hazırlanan kirli kürsülerden başkanlık propagandası ve yeni anayasa sözcülüğü yapmaktadır. Hukuka kafa tutmaktadır. Ahlaka aykırı hareket etmektedir. 10 Ağustos'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimini başkanlığa vize, yeni Türkiye'ye açılan kapı olarak yorumlamaktadır. Dün İzmir'e gelmiş yine bildik konuşmalarını sürdürmüştür. Bugün de Rize ve Trabzon'da yalanlarına devam edecektir. Erdoğan İzmir'de 7 Haziran'da yeni Türkiye ile eski Türkiye koalisyonu arasında bir tercih yapılacağını söylemiştir. 2023 hedeflerine ulaşabilmek için yeni anayasa ve başkanlık sisteminin şart olduğunu söylemiştir. Cumhurbaşkanlığı makamını işgal eden bir şahsiyet 7 Haziran seçimleri için nasıl ve hangi hakla kanaat belirmekte, gönlündeki ve dilindeki parti için oy dilenmektedir. Denizli bunu doğru buluyor mu? Denizli Erdoğan'ın taraf tutmasını, anayasayı çiğnemesine masum görüyor mu? Denizli cumhuriyetin demokrasinin, hak ve hürriyetlerin kuyusunu kazanları haklı görüyor mu" diye konuştu.

"BUNLARIN BAŞINA EBABİL KUŞLARI TAŞ ATSA YERİDİR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılışlarda Kuran-ı Kerim göstermesini de eleştiren Bahçeli, "Erdoğan İzmir'de bir kez daha Kuran'la doğduk, Kuran'la büyüdük, Kuran'la yürüdük demek suretiyle açıklarını manevi sömürüyle kapatmanın telaşına kapılmıştır. Sorarım sizlere Kuran'la büyüyen rüşvete çanak tutar mı? Kuran'la büyüyen ihanete, rezalete, melanete ortak olur mu? Kuran'la yürüyen hırsızları, uğursuzları, Müslüman katillerini över mi, yanlarında durur mu? Yüce kitabımız Kuran müşriklere inmiş ulvi bir tokattır. Yüce kitabımız Allah kelamıdır ki, her satırında ahlak, iman, ihlas, buyruk ve öğüt vardır. Kuran'dan nasiplenen gönüller için yalan büyük bir günahtır. Kuran manevi şifa ve rehberdir. Ancak hak eden gönüllerde, layık olan dil ve vicdanlarda yüceliğini koruyacaktır. Hırsızlıktan suçüstü yakalananlara, bununla da yetinmeyip sahte fetvalarla hırsızlığı meşrulaştırmaya çalışanlara Kuran kapalıdır. Allah'ın kahrı kaçınılmazdır. Hem çalıp hem Kuran demek nasıl bir cürettir. Hem nankörlük edip gönül kırmak hem de insan onurunu çiğneyip İslam'ın kutlu mesajlarını siyasileştirmek nasıl bir iffetsizlik ve izansızlıktır. Müslüman Türk milleti bugünkü din tacirlerine inanmaz, böylesi bir şirk ve sapkınlığa onay vermez. Erdoğan Kuran'la büyüdüyse, yolsuzlukla küçülmüştür, 17-25 Aralık'ta ufalmış ve dağılmıştır. Erdoğan, Kürtçe Kuran yazıldığından, Ermenice Kuran hazırlığından sevinerek bahsetmektedir. Bunların başına ebabil kuşları taş atsa yeridir. Bunlar iblisin kadrosuna isimlerini çoktan yazdırmışlardır. Haşa Kürtçe Kuran ne demektir, Ermenice Kuran ne anlama gelmektedir. Böylesi bir yanlışa, yozlaşmaya, manevi bir yıkıma Müslümanım diyen bir kişinin düşmesi ibretlik olduğu kadar felakettir. Zannedersiniz küfür adım adım ağlarını örmektedir. Zannedersiniz putperestler gün be gün mevzi elde etmektedir. Erdoğan'ın dilinde manevi değerler mahvedilmektedir" dedi. Bahçeli'nin konuşmasının bu bölümünde mitinge katılanlar sık sık Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yuhaladı.

"SEVSİNLER SENİ"

Bahçeli eleştirilerini şöyle sürdürdü:

"İmam hatip liseleri yine ağızlardadır, başörtüsü yine gündemdedir. Çünkü Erdoğan yine takiyye düğmesine basmıştır. Çünkü Erdoğan AKP'nin kaybedeceğini görmekte, kendi akıbetinin iyi olmayacağını bilmektedir. Dilinde cami, kalbinde kilise bulunanlar İslam'a, kutsal emanetlerimize hançer sallamakta, küfrün tetiğini çekmektedir. Denizlili hemşehrilerim din üzerinden siyaset yapılmasını kabul ediyor musunuz? Kitabımızı sinsi ve hain niyetlere alet edenlere kanacak mısınız? Erdoğan başkan olmak için her yolu denemeye devam etmektedir. Çanakkale'de klip, Ankara'da klik, her yerde kibir olmaktadır. Bu şahsa göre başkanlık sistemi gelirse bizlere parlemontoda ekmek yokmuş. Sevsinler senin ezberlerini. Ekmeksizlerin, ekmek bilmeyenlerin, ekmeğimize kan doğrayanların ekmek hatırlatması vahim bir sapma ve bulanıklıktır."

"BİZİMLE GÖSTERMELİK BAŞBAKAN DAVUTOĞLU YARIŞSIN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın muhalefeti eleştirmesine tepki gösteren Bahçeli, kendileriyle Başbakan Davutoğlu'nun yarışmasını istedi. Bahçeli, "Erdoğan asgari ücretle ilgili beyanlarımızı eleştirmekte, beyanlarımızı kıskanmakta, tahrif etmeye çalışmaktadır. Asgari ücretli kardeşim senin refaha ulaşmanı istemeyen adam başkanlık hevesindedir. Emekli kardeşim senin hak ettiğin maaş ve ücreti almandan rahatsız olan şahıs PKK ile başkanlık sözleşmesi yapmıştır. Erdoğan, sana sesleniyorum! Bırak da bizimle göstermelik Başbakan Davutoğlu yarışsın. Bırak da memur Başbakan Davutoğlu cevap versin. Sana ne oluyor? Neden kıvranıyor, neden araya kaynaklık ediyor, hangi maksatla devreye giriyorsun? Sözde de olsa AKP'nin genel başkanı bellidir. Siyasi muhatabımız ortadadır. Sarayda yediğin önünde yemediğin arkandayken bir şey olmuyor da emeklilerimizin, asgari ücretle çalışan milyonlar refaha ulaşmak isteyince mi sorun oluyor? Denizlili kardeşim, refah düşmanlarını görünüz. Kesenize dadanan yüzsüzleri tanıyınız. Sizlerin muhtaçlığı sürsün, yoksulluğu artsın diyorlar, işsizliği derinleşsin istiyorlar. Kendisine sarayı layık görüyor, size gelince bir göz evi çok görüyor. Erdoğan evlatlarına gemi filolarını, villaları makul buluyor, sizin evlatlarınıza ekmek parasını fazla görüyor. Bu adaletsizlik, insafsızlık değil midir? Erdoğan çizmeyi çoktan aştığını fark edemeyecek kadar şuursuzluk çukuruna girmiştir. Davutoğlu'nu itibarsızlaştığını anlayamayacak kadar şaşırmıştır. Başbakan ise tükenişin dibindedir. İngiltere seçimlerini örnek göstererek, seçimleri kaybedenler için yeni bir istifa edebiyatına müracaat etmiştir. Aynısını korsan mitingler düzenleyen Erdoğan da söylemiştir. Yıllardır istifa sakızını çiğneyenlere bakınız ki; rüşvet yediler istifa etmediler, yolsuzlukta suçüstü basıldılar, istifa etmediler, soygun çetesi kurup devletin hazinesine boşattılar istifa edecek erdemi göstermediler. Hukuk peşlerine düştü umursamadılar. Vatan topraklarını bırakıp kaçtılar, bayrağın indirilmesine seyirci kaldılar, şerefle davranıp görevlerinden ayrılmadılar. Mahdumlar malı götürdüler çekinmediler. PKK'ya Türkiye'yi peşkeş çektiler pazarlık masaları kurdular medanet dahi göstermediler. Türk askerine kumpas kurdular utanmadılar. Genelkurmay Başkanını terörist ilan ettiler arlanmadılar. Türk kimliğine karşı hıyanet lobisine ortak oldular yüzleri kızarmadı. Türklükle karşıma gelmeyin diye seslendiler, İzmir'e gelip tek millet, tek vatan, tek bayrak, tek devlet diyecek kadar siyasi varlıklarıyla çeliştiler" dedi.

"DAVUTOĞLU SEN KENDİ DERDİNE YAN"

MHP Genel Başkanı Bahçeli Başbakan Davutoğlu'na da "Haziran'dan sonra zaten yoksun. Sen kendi derdine yan" diye seslendi. Bahçeli, "Davutoğlu'na diyorum, 7 Haziran sonrası öyle ya da böyle zaten yoksun. Başkanlık olsa da yoksun, olmazsa da yok hükmündesin. Sen kendi derdine yan, kendine bak. İngiltere'ye değil Türkiye'ye bak. Düştüğün acıklı duruma kafa yor. Davutoğlu çekilip gideceksin. Erdoğan yakında Türkiye'nin gündeminden çekinmek zorunda kalacaksın. Bu uğurda bizimle yürümeye var mısınız? Kasacılara, kutuculara, havuzculara, ekonomik ve siyasi kaosa karşı bizimle yürümeye söz veriyor musunuz? Bizimle yürü Denizli, bizimle yürü Türkiye. 13 kaybedilmiş sene karşımızdadır. Rezaletler, kepazeliklerle geçen 13 yıl ömrümüzden çalınmıştır. Saraydaki bir yandan, boynuna davul asılmış tokmağı 17-25 Erdoğan'ın elinde bulunan zat kulak verin ne diyorlar. Zenginleştik, kalkındık, refahı bütün yurda yaydık diyorlar. Açı doyurduk, çıplağı giydirdik, işsize iş verdik diyorlar. Bunların devri saltanatında birilerinin zenginleştiği, ceplerini doldurduğu açık bir gerçektir. Birilerinin yetimin hakkını çaldığı, birilerinin boğazından haram lokmanın geçtiği kesindir. Bizim de anlatmaya çalıştığımız da budur. Bu zenginlik sizlere nasip oldu mu? Madem ki zenginhleşen siz değilsiniz. Ben de yoksa sizde yoksa para kimin cebindedir. Milli servet kimin haram lokmasındadır. 800 milyar dolara çıktığı söylenen milli gelir kimin kursağındadır. Kimin yatak odalarındaki para kasalarının içindedir. Ayakkabı kutularında deste deste haram bulunmuştur. Bu soygun çeteleri için haram helal fark etmemiştir. Hani her felakette ağızlarına sakız yaptıkları fıtrat kelimesi var ya, ben de bunların ahlaksızlıklarına aynı şeyi söyleyeceğim. Bunların harama yeltenmeleri fıtratlarında vardır, fıtratları haramdır" diye konuştu.

"KUTLU YÜRÜYÜŞE KATILIN"

Bahçeli, mitinge katılanlardan, kötü gidişe dur demek için MHP'nin kutlu yürüyüşüne destek vermelerini istedi. Bahçeli, "Bu yürüyüş ahlaksızlığa karşı, namus timsallerinin yürüyüşüdür. Bu yürüyüş hainlere, eli kanlı teröristle müzakere edenlere karşı milli bir yürüyüştür. Bu yürüyüş sağlam adımlarla Türk milletinin asalet yürüyüşüdür. Bu yürüyüş Bizansı mağlup eden Sögüt'ten filizlenen Çanakkale'de yükselen tüm milletinin muzaffer yürüyüşüdür. Biz sadece saflarımızı sıklaştırdık. Ne kadar melun ne kadar hırsız varsa önümüzdedir. Her adımımızda biraz daha kaçacaklardır. Gelin bu şerefe siz de dahil olun. Çocuğunuza aktaracağınız muhteşem bir anı, hatıra bırakınız. Hırsıza, ahlaksıza karşı bizimle yürü Türkiye" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli Kuran'la Büyüyen Rüşvete Çanak Tutar mı 2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement