Diyadin, Göztepe İçin 3 Kıtada Futbolcu İzliyor - Son Dakika
Güncel

Diyadin, Göztepe İçin 3 Kıtada Futbolcu İzliyor

Göztepe teknik direktörü Metin Diyadin, transfer listesinde yer alan yabancı futbolcuları yerinde izlemek için kıta kıta geziyor.

31.05.2015 15:15

Göztepe teknik direktörü Metin Diyadin, transfer listesinde yer alan yabancı futbolcuları yerinde izlemek için kıta kıta geziyor. Avrupa'da Polonya, Çek Cumhuriyeti ve Fransa turuna çıkan, Asya'da Azerbaycan ve Kazakistan'da oyuncu takip eden tecrübeli teknik adam şimdi de Tunus'ta incelemelerde bulunmak için Afrika'ya gitti. Tunus 1'inci Lig'inde ES Tunis-EGS Gafsa maçını izleyen Diyadin, 2 Haziran'da oynanacak Zarsis-Clup African karşılaşmasını da takip edeceğini söyledi.

Tunus 1'inci Ligi'nde forma giyen son derece kaliteli oyuncular bulunduğunu dile getiren Metin Diyadin, "Burada savunma ve orta alanda görev yapan Fransız ve Cezayirli futbolcuların yanı sıra bazı forvet oyuncularını takibe alacağız. Daha önce bu ligden bazı isimleri izletmiştik. Son kez bir değerlendirme yapmak istiyorum. Tunus'ta da rakamlar yüksek. Ancak Avrupa ile kıyasladığımız zaman, buradan transfer yapma olasılığımız Avrupa'ya göre daha fazla " cümlelerini kullandı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyadin, Göztepe İçin 3 Kıtada Futbolcu İzliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement