Doğalgaz Patlamasında Ölen Eşinin, Ölümüne Dayanamayıp İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Doğalgaz Patlamasında Ölen Eşinin, Ölümüne Dayanamayıp İntihar Etti

Doğalgaz Patlamasında Ölen Eşinin, Ölümüne Dayanamayıp İntihar Etti

Konya'da evinde doğalgaz kaçağı sonucu meydana gelen patlamada yaralanan 35 yaşındaki Osman Tinel, 13 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

24.07.2015 11:10

Konya'da evinde doğalgaz kaçağı sonucu meydana gelen patlamada yaralanan 35 yaşındaki Osman Tinel, 13 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Geçen 17 Temmuz'da Tinel'in ölümüne dayanamayan 29 yaşındaki eşi Sevgül Tinel de, dün akşam bodrum katında, apartman boşluğundaki demire bağladığı ipe kendini asarak intihar etti.

Meram İlçesi'ndeki 7 katlı TOKİ Konutları'nın son katında oturan kasap Osman Tinel'in evinde, 4 Temmuz günü saat 11.00 sıralarında doğalgaz kaçağı nedeniyle patlama meydana geldi. Patlama sırasında evde bulunan ve vücudunda yanıklar oluşan Osman Tinel ağır yaralandı. Komşularının yardımıyla evden çıkarılan Tinel, ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Patlamanın şiddetiyle ev kullanılamaz hale geldi. Dairenin salon duvarlarının bir bölümü yıkılırken, eşyalar da yanarak ve parçalanarak kullanılamaz hale geldi. Evde bulunan Kuran-ı Kerim'in dış cildinin yandığı ancak sayfalarının hiç zarar görmemiş olması dikkat çekti. Patlama sonucu basınçla fırlayan cam ve pencere çerçeveleri de karşı apartmanlara da zarar verdi. Daireden fırlayan pencere çerçevesinden biri, karşı apartmanın birinci kat penceresini kırarak içeriye girdi. Evde bulunan 18 yaşındaki Mustafa Gabala, yara almadan kurtuldu.

Tedavi altına alınan Osman Tinel, 13 gün süren yaşam mücadelesi sonucu 17 Temmuz günü yaşamını yitirdi.

EŞİNİN ÖLÜMÜNE DAYANAMADI

Patlama sırasında temizlik görevlisi olarak çalıştığı Dr. Faruk Sükan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde olan eşi Sevgül Tinel, olayın ardından ev kullanılmaz halde olduğu için kayınpederinin evine yerleşti. Eşi öldükten sonra da burada taziyeleri kabul eden Sevgül Tinel, eşinin ölümüne dayanamayıp dün saat 19.00 sıralarında evin bodrum katında bulunan apartman boşluğundaki demirlere bağladığı iple intihar etti. Durumu fark eden aile bireyleri polis ve sağlık görevlilerine haber verdi. Ancak yapılan incelemede Tinel'in öldüğü saptandı. - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doğalgaz Patlamasında Ölen Eşinin, Ölümüne Dayanamayıp İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hatice: Ev çok kötü olmuş 0 0 Yanıtla

Advertisement