Dündar'dan Kükürtlü Mahallesi'ne Kapalı Pazar Yeri Müjdesi - Son Dakika
Güncel

Dündar'dan Kükürtlü Mahallesi'ne Kapalı Pazar Yeri Müjdesi

Dündar\'dan Kükürtlü Mahallesi\'ne Kapalı Pazar Yeri Müjdesi

Dündar, Çarşamba Pazarpark ve Kükürtlü Pazar alanını gezdi

26.03.2014 16:38

Dündar, "Yeni Dönemde Mahallelerimizi Modern Pazar Alanları ile Buluşturacağız"

Yerel seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, Çarşamba Pazarpark ve Kükürtlü Mahallesi pazar alanını ziyaret etti. Çarşamba Pazarpark'ta büyük bir coşkuyla karşılanan Dündar, yeni dönemde Kükürtlü pazar alanının da üstünü kapatacaklarını müjdeledi.

Başkanlık dönemi süresinde yapmış olduğu kapalı pazar alanları ile gerek pazarcı esnafının daha iyi şartlarda çalışmasına gerekse de vatandaşların rahat bir şekilde alışveriş yapmalarına olanak sağlayan Dündar, 30 Mart seçimlerinde başkan seçilmesi durumunda kapalı pazar alanı projelerine devam etmeyi planlıyor. Tüm Türkiye'deki yerel belediyelere örnek olan Çarşamba Pazarpark'ı ziyaretinde esnaf ve vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılanan Dündar, modern pazar alanlarında vatandaşların sağlıklı bir şekilde alışveriş yapma imkanına kavuştuklarını görünce Osmangazi'deki tüm mahallelere kapalı pazar alanları inşa etmeyi hedeflediklerini söyledi. Pazar alanını dolaşıp esnaf ile uzun uzun sohbetler eden Dündar, daha sonra pazar alanı önündeki lokma makinesinin başına geçerek vatandaşlara lokma dağıttı. Dündar'ın lokma dağıttığını gören vatandaşlar başkandan lokma alabilmek için sıraya girdi. Dündar, pazarda alışveriş yapan kadınlara da şal hediye etti.

Çarşamba Pazarpar'ın ardından Kükürtlü pazar alanına giden Dündar, esnaf ile vatandaşların istek ve sıkıntılarına kulak verdi. Osmangazi'de pazarları sokak aralarından kurtarıp, esnaf ve vatandaşların modern ve sağlıklı ortamlarda alışveriş yapmalarına imkan sağlamak adına yeni dönemde Kükürtlü pazar alanının üstünü kapatmayı planladıklarını dile getiren Dündar, "Vatandaşlarımızın bizden en çok talep ettiği hizmetlerin başında kapalı pazar alanları geliyor. Bizde bu talepleri dikkate alarak mahallelerimize kapalı pazar alanları inşa etmek için çalışıyoruz. Kapalı pazar alanı yapmayı planladığımız mahallelerimizden birisi de Kükürtlü mahallemiz. Buradaki pazar alanın üstünü kapatarak modern bir pazar alanına dönüştüreceğiz. Pazar alanının altına da inşa edeceğimiz katlı otopark ile vatandaşlarımız park yeri sıkıntısı yaşamadan araçları ile alışverişe gelebilecekler. Burası birkaç mahallemize hitap eden bir kapalı pazar alanı olacak" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dündar'dan Kükürtlü Mahallesi'ne Kapalı Pazar Yeri Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement