Edirne Belediye Başkanı Gürkan: Hiçbir Zulüm Bu Dünyada Cezasız Kalmaz - Son Dakika
Yerel

Edirne Belediye Başkanı Gürkan: Hiçbir Zulüm Bu Dünyada Cezasız Kalmaz

Edirne Belediye Başkanı Gürkan: Hiçbir Zulüm Bu Dünyada Cezasız Kalmaz

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, İsrail saldırıları için "Hiçbir zulüm bu dünyada cezasız kalmaz ve hiçbir zalim ebediyete kadar muzaffer kalmaz" dedi.

22.07.2014 12:04  Güncelleme: 12:24

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, "Nur akan bir ayda birlikteliğimizi tazeledik, dostluklarımızı tazeledik. Gönül ister ki sadece bir ay değil senenin her günü bu dostluklar sürsün" dedi.

Şahin, Karadenizliler Derneği bahçesinde düzenlediği iftar programında, ramazan ayının sonuna gelindiğini, bayrama yaklaşıldığını anımsattı.

Ramazan ayında dostlukların, beraberliklerin daha da pekiştiğini ifade eden Şahin, şöyle konuştu:

"Zaman geçiyor. Ramazanın tamamlanmasına 5-6 gün kaldı. Demek ki her başlayan bitiyor. İşte bir başlangıç ve bir son, o sonda bir bayram. Açlığa, susuzluğa dayanmak kolay değil. Aç insan ortamda ekmek yok sanırmış, tok da herkesi tok zannedermiş. O da geldi gidiyor. Nur akan bir ayda birlikteliğimizi, dostluklarımızı tazeledik. Gönül ister ki sadece bir ay değil senenin her günü bu dostluklar sürsün."

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da ramazan ayının bereket, birlik ve beraberlik ayı olduğunu söyledi.

İsrail'in Gazze'de yaptığı katliamların iç acıtıcı olduğunun vurgulayan Gürkan, "Bu ramazanda farklı olan bir şey var, çok yakınımızda her gün onlarca insan bir vahşete, kurban gidiyorlar, bu canımızı acıtıyor ama hiçbir zulüm bu dünyada cezasız kalmaz ve hiçbir zalim ebediyete kadar muzaffer kalmaz. Mutlaka bir gün sona erecek" dedi.

Gürkan, Edirne'nin içinde yaşayanlar için mutluluk, yaşamayanlar için özlem kenti olmasını istediklerini vurguladı.

Edirne için Edirne'deki bütün kurumların Edirne paydasında buluştuğunu, buluşmaya devam ettiğini belirten Gürkan, şöyle devam etti:

"Bunda kentimize atandığı ilk günden bu yana tevazu, sinerjisi, bilgi ve birikimiyle bizi bir araya getiren Valimiz Şahin'in, çok büyük katkıları var. Ben kendisine minnettarlığımı ifade ediyorum. Edirne'deki tüm yöneticilerin bir tek hedefi var, Edirne'yi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesi üzerine çıkarmak. Amacımız ülkemize, insanımıza hizmet. Öyle bir Edirne istiyoruz ki bu kentte yaşayan herkes ama herkes 'Ben Edirne'de yaşıyorum' derken onur, gurur duysun. Öyle bir Edirne olsun istiyoruz ki Edirne'de yaşamayan herkes ama herkes 'Edirne'de yaşayamıyorum' cümlesini kurarken üzülsün." - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne Belediye Başkanı Gürkan: Hiçbir Zulüm Bu Dünyada Cezasız Kalmaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement