Edremit 30 Gün Boyunca Ramazan Etkinlikleriyle Şenlenecek - Son Dakika
Yerel

Edremit 30 Gün Boyunca Ramazan Etkinlikleriyle Şenlenecek

Edremit 30 Gün Boyunca Ramazan Etkinlikleriyle Şenlenecek

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Ramazan akşamları Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenecek etkinlikler ile şenlenecek.

17.06.2015 16:11

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Ramazan akşamları Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenecek etkinlikler ile şenlenecek. 30 gün boyunca 30 ayrı yerde Ramazan etkinlikleri düzenlenecek.

İlki geçen yıl düzenlenen ve büyük ilgi gören Ramazan Etkinlikleri bu yılda Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenleniyor. Aşuk ve Maşuk, canlı Karagöz Hacivat, orta oyunları ve kanto gösterilerinin yapılacağı etkinlikler 30 gün boyunca gerçekleştirilecek. İlçenin 30 ayrı mahallesinde yapılacak olan Ramazan Eğlenceleri saat 21.30'da başlayıp 22.30'da sona erecek. İlk eğlence Ramazanın ilk günü Beyoba Mahallesinde gerçekleştirilecek.

Öte yandan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Bursa Devlet Tiyatrosu'nu misafir ederek 19-20-21 Haziran tarihlerinde Meddah oyununu Edremitliler ile buluşturacak. 19 Haziran saat 21.30'da Faruk Serpil parkında seyirci ile buluşacak Meddah Oyunu, daha sonra sırayla Akçay ve Altınoluk Mahallelerinde sahnelenecek. Edremit Belediyesi ayrıca yardımlaşma ayı Ramazan'da ihtiyaç sahiplerine yaklaşık 4 bin adet Ramazan Paketi dağıtacak. Ramazan paketlerinin muhtarlıklar tarafından belirlenecek ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağı öğrenildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit 30 Gün Boyunca Ramazan Etkinlikleriyle Şenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement