Ege Kupası Heyecanı Başlıyor - Son Dakika
Spor

Ege Kupası Heyecanı Başlıyor

Ege Kupası Heyecanı Başlıyor

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu yıl 17'nci kez düzenlenen Mercedes-Benz Ege Kupası, yarın İzmir, Kuşadası, Manisa ve Aydın'da yapılacak maçlarla başlayacak.

17.01.2016 12:54

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu yıl 17'nci kez düzenlenen Mercedes-Benz Ege Kupası, yarın İzmir, Kuşadası, Manisa ve Aydın'da yapılacak maçlarla başlayacak. Son şampiyon Türkiye yine şampiyonluk parolasıyla yola çıkarken, turnuvada Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Çek Cumhuriyeti, Belçika, Ukrayna, Yunanistan, Norveç ve Romanya olmak üzere toplam 8 takım yer alacak. Ay yıldızlılar yarın saat 14.30'da Menemen İlçe Stadı'nda Ukrayna ile ilk sınavına çıkacak.

U16 Milli Takımı oyuncularından Sefa Akgün, Ercan Şirin ve Ozan Can Oruç futbolseverleri turnuva için tribünlere davet etti. Ege Kupası'nda yarın Kuşadası Stadı'nda 12.00'de ABD-Romanya, Buca İlçe Stadı'nda aynı saatte Çek Cumhuriyeti-Norveç, Adnan Menderes Stadı'nda 14.30'da Belçika-Yunanistan karşı karşıya gelecek. Ogranizasyon 23 Ocak'ta Manisa Mümin Özkasap Stadı'nda saat 14.30'da başlayacak final maçıyla sona erecek. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ege Kupası Heyecanı Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement